• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Silahlı saldırıya uğrayan 2 şahıstan biri hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gördü tanıklarının ifadesine göre, Tepebaşı mahallesindeki Kilise caddesinde, kimliği belirlenemeyen  iki kişi, berber dükkanı işleten 2 şahsa silahla ateş açarak kaçtı. Şahısların kaçarken 'ihanetçiyi öldürdük' diye bağırdıkları iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre saat  20.15 sıralarında Tepebaşı mahallesi Kilise caddesinde bulunan berberi işleten M. A. (24) ile yanında çalışan Ercan Gültekin (28), kimliği belirlenemeyen  iki kişi tarafından uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralandılar.

Yaralılar çevredeki  vatandaşlar tarafından özel araçlarla ilçedeki özel bir hastane ile Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan vücudunun çeşitli yerlerine 4 kurşun isabet eden ve  durumu ağır olan Ercan Gültekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılan ve hayati tehlikesi olmayan M.A.`nın tedavisi ise devam ediyor Olayı gerçekleştirdikten sonra  motosiklet ile kaçan iki şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.   

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir