• DOLAR 32.596
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2508.413
  • ...
20 yıllık çocuk özlemleri 'Umut'la son buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’da yaşayan Şahsenem ve Çetin Bulut çiftinin, 20 yıllık çocuk özlemleri son buldu. Diyarbakır, İstanbul ve Ankara’da pek çok doktora giden ancak bir sonuç alamayan çift, son olarak Memorial Diyarbakır Hastanesi’ne başvurdu. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Operatör Doktor Aydın Ilgın’ın gerçekleştirdiği tedavi yöntemiyle Şahsenem Bulut, çocuk sahibi oldu.

20 yıldır bebek özlemi çeken ve bir çocuğu  dünyaya gelmesi ile bu özlemi sona eren Bulut, tedavileri süresince hiçbir zaman ümitlerini kaybetmediklerini dile getirdi.

Bebek sahibi olamayan ailelere de aynı şekilde umutsuzluğa kapılmamaları önerisinde bulunan Şahsenem Bulut, “20 yıl boyunca bu mutlu anı yaşamak için bekledik. Bazen üzüldük, bazen doktoraların söyledikleri ile umutlandık. Tüp bebek dâhil birçok tedavi yöntemini denedik ancak gebeliklerim ne yazık ki mutlu bir doğum ile sonuçlanmıyordu. Düşük yaparak bebeklerimi kaybettim. Eşimle tarifi imkânsız acılar yaşadık diyebilirim. 20 yıl sonra Memorial Diyarbakır Hastanesi’ne gelerek Op. Dr. Aydın Ilgın ile tanıştık, kendisinin bize söyledikleri umut ışığı oldu. Çünkü daha önce bize hiçbir doktor rahmimde sıkıntı olduğunu söylememişti. Uygun gördüğü tedavi yöntemini hemen kabul ettik ve neticesinde Umut bekleyişimiz, Umut bebeğimizle mutlu sona erdi.” ifadelerini kullandı.

“Rahim küçük olduğundan gebelik düşükle sonuçlanıyordu”

Şahsenem Bulut’un 2 kez gebe kalmasına rağmen düşükle sonuçlandığını dile getiren Op. Dr. Aydın Ilgın ise “Çünkü hastamızın rahminde etten duvar mevcuttu bu da bebeğin gelişimini etkiliyor ve düşükle sonuçlandırıyordu. Yaptığımız tetkikler sonucunda laparoskopi ve histeroskopi yapmaya karar verdik. Bunu ayrıntılı bir şekilde Bulut çiftine anlattık. Tedavi yöntemini kabul eden çift, operasyondan sonra sağlıklı bir şekilde çocuk sahibi oldu. Onlarla birlikte biz de çok mutlu olduk çünkü 20 yıldır çocuk sahibi olmak isteyen bir anne ve babanın hasreti dinmiş oldu.” açıklamasında bulundu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir