• DOLAR 32.584
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2435.971
  • ...
İLKHA Genel Müdürü`ne Böbrek Nakli Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Her iki böbreği iflas etmesi üzerine diyaliz cihazına bağlanan İlke Haber Ajansı Genel Müdürü Fesih Güler, geçirdiği "böbrek nakli" ameliyatın ardından tekrar sağlığına kavuştu. Müdürümüz Fesih Güler`e Mustazaf Der Diyarbakır Şube Başkanı olan ağabeyi Nuri Güler böbrek verdi.

 

Yapılan nakilden dolayı çok mutlu olduklarını belirten aile, tüm sevenlerine bir kez daha teşekkürlerini iletti.

 

Yaklaşık bir ay önce rahatsızlanan 3 çocuk babası olan Fesih Güler (40), kusma ve baş dönmesi şikâyetiyle Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne başvurmuştu. Önce yüksek tansiyon teşhisi konuldu, ardından yüksek tansiyonun böbreklerden kaynaklanabileceği şüphesiyle Nefroloji bölümüne sevk edildi. Burada yapılan tetkikler sonucu "Böbrek Yetmezliği" teşhisi konuldu ve böbrek nakli yapılması gerektiği söylendi.

 

Bunun üzerine, Müdürümüz Fesih Güler ile kan grupları uyuşan baba Güler böbrek vermeye karar verdi, ancak tahlil sonuçlarının "olumsuz" çıkması üzerine Müdürümüz Fesih Güler`in kardeşi Nuri Güler böbreğini vermeye karar verdi. Yapılan tahlillerin "olumlu" çıkması üzerine iki kardeş İstanbul`da özel bir hastanede ameliyata alındı. Ameliyat başarılı geçti ve Müdürümüz Fesih Güler ile kardeşi Nuri Güler`in önümüzdeki günlerde taburcu olmaları bekleniyor.

 

İlke Haber Ajansı olarak; bu süreçte bizi yalnız bırakmayan, dualarını esirgemeyen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor, Müdürümüz ve Güler ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

M. Salih Keskin - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir