• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
Uzaklara Bakma HDPKK Yanı başında Meclis`te…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hatırlanacağı üzere darbe gecesi ve akabindeki günlerde Pkk'nin kısa da olsa bir kaç günlük eylemsizliği vardı. Darbeyi yapmaya çalışanların başarılı olması halinde Pkk'nin de devreye gireceği ve anlaştığı şeklinde haberler yayılmıştı. Ama darbe başarısız oldu. Tuzak kuranların karşısındaki gücü hesaplayamadılar. En iyi tuzak kuran ve tuzakları boşa çıkaran "gece karanlığında siyah taşın üzerindeki siyah karıncanın ayak seslerini dahi işiten" Semi ve Basir olan Allah'ı hesaba katmamışlardı.

Hz.Salih'in devesini kesip helak olan Semud kavmini duymamışlar mıydı? Ya da Firavun'un Hz. Musa`ya ve inananlara kurdukları tuzağı haber verip Firavun'u suda boğan Allah'ı tanımamışlardı? Ya da Peygamber efendimizin canına kast edenlerin tuzaklarını efendimize bildiren Allah'ı hesaba katmamışlardı?

"Onlar hileye başvurdular, Allah da onların tuzağını boşa çıkardı. Allah hileleri boşa çıkaranların en hayırlısıdır" ayetini hiç görmemişler miydi? Yoksa ayetleri sadece kendilerine göre mi yorumlamışlardı?

"(Durmuşlar, bir de) Yahudiler “Yahudi olanlardan”, Hıristiyanlar ise “Hıristiyan olanlardan başka kimse Cennet`e girmeyecek.” diyorlar. Bu, onların sadece kuruntularıdır. (Onlara) de ki: “Eğer bu iddianızda samimi iseniz ve iddianızın doğruluğuna inancınız tamsa, delilinizi getirin.)" ayetini mi kendilerine esas almıştılar!?

Doğru ya Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin ayetini diyalog olarak tefsir etmiştiler. Tabi ya onlardan başka müslüman yoktu dünyada... Onların dışındaki tüm yollar yanlıştı ve cehenneme gidecektiler. Yalnız Fetöcular cennete gidecektiler. Öyle ya!?Yahudilerin bizden başka kimse cennete girmeyecek sözleri gibi… Bu yüzden müslümanlara yapmadıkları zulüm ve işkence kalmamıştı. Çünkü onlar cennet müjdesini almışlardı? Tapusunu da Pensilvanya'daki liderleri dağıtıyordu ne karşılığında acaba? Tabi ki kerametli liderlerinin çizdiği yolda ilelebet devam edeceklerdi. Öyle bir lider ki insanüstü ve olağanüstü donanıma sahipti. Herşeyden üstündü.  O denli ki Cebrail gelse parti kursa onun partisine katılmam diyecek kadar (haşa) bir üstünlüğe sahip bir lider!? Kendilerini diğer ümmetlerden ve insanlardan üstün gören Yahudiler gibi…

Öyle kerametleri vardı ki kimsede olmayan bir keramet ve ferasete sahipti. Talebelerinin bir çoğunun sorunlarını ve konuştuklarını onların yüzlerine söyleyecek ve bilecek bir meziyeti vardı. Çünkü talebelerinin telefonlarını dinleyip hocalarına iletecek ve rapor eden melekleri (?) vardı. Tıpkı Buzağı'yı yapan Yahudi Samiri gibi...

Talebeleri bu yüzden hocalarına o denli inanmıştı ki hocaya belki vahiy geliyor denecek kadar inanmıştılar.  "Sağırlar,körler ve dilsizler"!

Onlara öyle bir din sunulmuştu ki onlar Yahudilerin iddia ettiği gibi tüm insanlar bize hizmet için yaratılmıştır inancı ve safsatasıyla kendilerini kandırıyorlardı ve cenneti garantilemişlerdi ki bu yüzden "hedefe gitmek için herşey mübahtır" kaidesini kendilerine esas yapmışlardı. Casusluk, şantaj, mahremiyeti araştırma, afişe etme, işkence, kumpas, zulüm, desise, tuzak ve cinayetlerin emrini kendilerince yorumladıkları yeni bir dinden? ve Pensilvanya prensinin pardon cennet prensinden alıyorlardı ve cennetteki yerlerini muhkemleştiriyorlardı. Sermayeleri tıpkı Karun`un hazineleri gibi…Ama Karun hazinesiyle yerin dibine battı. Bugün bu zihniyetin mahkum olup battığı gibi…

İnandıkları hedefe yaklaşınca ve güçlendiklerini anladıkları an topyekün bir savaşa/darbeye kalkıştılar. 240'ın üzerinde cana kıydılar. Allah'ın inayetiyle tuzakları başlarına geçirildi ve başarısız oldular. Ardından kendilerine yönelik operasyonlar başladı ve alışmış oldukları paralel iktidarlarını kaybedince boğa gibi etrafa Pkk'nin eliyle saldırmaya başladılar.Diyarbakır,Van,Elazığ, Bitlis, Gaziantep ve son olarak Cizre`de gerçekleştirilen vahşi saldırılarla canlar tek tek ruhlarını teslim ederken her patlayan bombanın akabinde her bomba bir nefrete ve ayaklanmaya dönüştü dönüşecek.

40 Yıldır din ile halkı aldatıp münafık ihanet çetesini oluşturan Fetö diğer taraftan 40 yıla yakındır 50 bin insanın (15 bini iç infaz olmak üzere ölenlerin çoğu Kürt) ölümüne sebep olan sözüm ona Kürtleri zulümden kurtarmaya gelen Pkk ile elele, kolkola ve artık aşikâr 1 şekilde ortak düşmanı olan halka karşı tek merkezden yönlendirilerek halkın canına kıymakta kaos/içsavaşı hedefleyen bir intihar girişimine başladılar. İntihar diyorum çünkü son yapılan saldırılar gösterdi ki halkın tepkisi ve öfkesine dönüşen protesto ve teröre lanet yürüyüşleriyle yakamızdan düşün artık isyanına dönüşmeye başlayacak başlıyor gibi…

Önümüzdeki günlerde daha ne kadar ya da nerede bombalar patlayacak bilmiyoruz ama öyle görünüyor ki bu şiddet sarmalı büyüyecek ve darbeyle başaramadıkları kaos/bölünmeyi hedefleyen saldırılar çoğalacak ve hatta büyük siyasi suikastlar ile intikam almaya çalışacaklar. Gerçekleştirilen bombalı saldırılar Pkk'nin son kozlarıdır. Hendek siyasetiyle destek alamadığı halkı açıkça tehdit eden bu eylemlerle kendi intiharını da başlattı. Halkın ve hatta HDP'ye oy veren kesimin bu saldırılarda can vermesi Pkk'nin vahşi yüzünü gösteren bumerangın ta kendisidir.

Pkk`yı uzakta aramayın yanıbaşınızda Meclis`te! Pkk`ya destek veren HDP`ye ne demeli? Diyeceğimiz pek bir şey yok. Çünkü ne mal oldukları belli değil mi?

HDP`nin milletvekillerinin açıklamaları ve Pkk`ya destek söylemleri yabancı olmadığımız bir konu olsa gerek.Hatırlanacağı gibi 6-8 Ekim`de Pkk`yi Işid bahanesiyle sokağa döküp (Şimdi ise Suriye`de Işid`e operasyon yapan Türkiye`ye ‘`ne yapıyorsun, yapamazsın`` türünden itiraz eden Pkk/Ypg) Yasin ve arkadaşlarını katleden Demirtaş ve HDP var. Öte taraftan hükümetin terörle mücadele adı altında Pkk`ya ve hatta Suriye topraklarında onun bileşenlerinden YPG`ye operasyon yapması diğer taraftan Pkk`yi açıkça destekleyen HDP milletvekillerinin aynı meclis çatısı altında bulunması mücadelenin gerçekliğini sorgulatıyor. Terör`ün siyasi ayağı kesilmediği müddetçe Pkk ile mücadele etmek sonuçsuz kalır.

Pkk`ya açık destek veren bir partinin aynı çatı altında bulunan diğer partileri rahatsız etmiyor mu?

Meclis`teki siyasilerin lanetleme ve kınama mesajları, futbol takımlarının taraftarlarının bağırma ve çağırmalarına benziyor. Meclis`te beraber kantinde otururken Tv`de Pkk tarafından yapılan saldırıda kaç polis,kaç asker ve kaç sivil öldü şeklindeki haberlere ‘`Oleyy`` diye sevinen HDP M. Vekilleri pardon Pkk M. Vekilleri diğer taraftan Pkk`ya operasyon olduğunda ‘`Oleyy`` diye sevinen diğer partiler…Ardından basının karşısına çıkıp kendi takımını destekleyen ve hakemin takımlarına yaptıkları yanlışlara itiraz eden açıklamalarda bulunmaları ve bu şekilde devam eden olaylar zinciri…Çok ilginç değil mi? Ardından biz de ‘`helal olsun be ne güzel konuştu`` diye takımın teknik direktörlerinin açıklamalarına alkış tutuyoruz. Ayakta uyutuluyoruz.

Hadi HDP M. Vekilleri Allah`tan korkmuyor ve kuldan da utanmıyor.  Allah aşkına Ya siz diğer partiler! Pkk`yi destekleyen HDP İLE AYNI ÇATI ALTINDA BULUNMAKTAN hiç mi sıkıntı duymuyorsunuz? Özellikle hükümet! Mücadele böyle yürütülmez.

Bağımsız bir ülkeyiz iddiasında bulunan Türkiye, AB ve ABD`nin siyasi baskılarından çekinmemesi gerek. Herhalukarda sahte gülücükler savurup Türkiye ile müteffik olduklarını iddia eden AB,ABD ve müteffiklerinin sahte makyajlı sözlerine aldanarak badanaj yapılıyor.Diyarbakır diliyle ‘Ma hiç mi akıl yok sizde?` Kendinize ve aslınıza dönün yoksa bu emperyal ülkeler maskelenmiş yüzlerinin arkasında gizlenen şeytani planlarına devam edecekler ve yurdu alçaklara uğratacaklar!

Uyanın artık! Ey insanlar,Ey sivil toplum kuruluşları, Meclis`teki siyasi partiler ve iktidar! şeytanlara karşı uyursan yurdun alçaklara uğratılacak!

Velhasıl anlaşılan Odur ki bu belayı ancak ve ancak Allah`ın kalplerine ilham edeceği halkın kıyamı def edebilir.

Pkk'yi istemiyoruz diyecek güçlü bir irade ortaya konulmalı. Darbeye karşı sokağa tekbirlerle döküldükleri gibi... Darbeye direnen halk yalnız Fetöya karşı değil onun şahsında ağababası olan ABD ve dostlarına da mesaj vermiş oldu. Aynı şekilde halk, bilinçli, organizeli bir şekilde Pkk ve arkasındaki güçlere gereken dersi vermeli ve müslümanlıkla yoğrulan bu toprakların sahibi olduğunu göstermeli. Bu toprakların 1 metrekaresini dahi emperyalistlere peşkeş çekilmesine izin vermemeli! Kurtuluşun Allah u Ekber nidalarının haykırılmasıyla uyanacak ve depreşecek kalplerin İslam'la şereflenmesine vesile olup Zaferin müjdesini aralayacak bir vahdetin oluşmasıyla mümkün olduğunu gördük/görmeliyiz.

Aynı masanın etrafında oturan Fetö ve Pkk'nin komuta merkezine vurulacak en büyük darbe; Milletin yekvücut olup "Tüm müminler kardeştir" şiarı ve ümmet bilinci ile hareket ederek alçak, hain, cani ve İslam düşmanı zihniyete gereken dersi vermesinin zamanı gelmiştir artık!

"... Eğer mü'min iseniz Allah'tan korkup-sakının, aranızı düzeltin ve Allah'a ve Resulü'ne itaat edin. " ayetini kendimize düstur edip bu fitne ve şer şebekelerine karşı birlik olunmalı. Başarabilirsek Allah'ın izniyle zalimlerin hiç bir gücü ÜMMETİN EVLATLARINA zarar veremeyecektir. Eğer inanıyorsak ve bu hedefi gerçekleştirmek için bir adım atmışsak Zafer yakın demektir.

Selam ve dua ile...

Ramazan Selimoğlu

Bu haberler de ilginizi çekebilir