• DOLAR 32.449
  • EURO 34.467
  • ALTIN 2488.99
  • ...
Vali Yaman'dan Nusaybin esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırıldığı Nusaybin’e gelen Mardin Valisi Mustafa Yaman, bazı ziyaretlerde bulundu. İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte ilçeye gelen Vali Yaman, ilk önce Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı’yı ziyaret etti.

İlçe hakkında Kaymakam Sarı’dan brifing alan Vali Yaman, daha sonra göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin Kahraman'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Mardin Valisi Yaman ve beraberindekiler, daha sonra Nusaybin Amerikan Pazarı’ndaki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnafın elektrik sorunuyla ilgili şikâyetlerini dinleyen Vali Yaman, sorunu çözmek için DEDAŞ ekipleriyle birlikte var güçleriyle çalıştıklarını ve sorunu en yakın zamanda çözeceklerini ifade etti. Vali Yaman, “Sorunları en kısa sürede çözmek için uğraşıyoruz. İnşallah daha iyi olacak.” dedi.

Vali Yaman, esnaf ziyaretinin ardından 2. Hudut Taburu Kenan Dalbaşar Kışlasına geçerek askeri yetkililerden bilgi aldı. (Salih Keskin/Cihat Şayık – İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir