• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...
Bakan Tüfenkçi Elazığ'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi,18 Ağustos Perşembe günü Elazığ’da meydana gelen bombalı araç saldırısı sonrası Elazığ Valiliğine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bu sabah 09.30’da Elazığ Valiliğine gelen Bakan Tüfenkçi‘yi Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Milletvekili Ejder Açıkkapı karşıladı.

Yaptığı açıklamada terörün isimleri farklı olsa da amaçlarının bir olduğunu belirten Tüfenkçi, “Elazığ bölgede huzur şehirlerinden birisidir. Bu hain saldırıyla birlikte Elazığ’ın huzur ortamını bozmak isteyenler asla bundan başarı elde edemeyeceklerdir. Terörün amacı korku, panik ve endişe yaratmaktır. Biz terörün bu amacına ulaşmasını engelleyeceğiz. Terörün her türlüsüne aynı duruşu sergileyeceğiz. Terör örgütlerinin isimleri farklı olsa da amaçları aynı. Bu terör örgütlerinin arkasında kim varsa onlardan da hesap soracağız. Bu gibi terör eylemleri asla bizi yıldıramaz, birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Bu millet asla provokasyonlara da gelmez. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bunları da aşacağız.” dedi.

Elazığ valisine yaptığı ziyaretin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesine giderek yaralıları ziyaret eden Tüfenkçi, son olarak yeni atanan Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül’ü ziyaret ederek Elazığ’dan ayrıldı.( Ebubekir Yavuz-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir