• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
"En mutlu günümüzde bütün ailemiz yok oldu"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te 20 Ağustos Cumartesi günü düğünlerine düzenlenen bombalı saldırıdan yaralı  kurtulan gelin Besna ve damat Nurettin Akdoğan, ziyaret sırasında gazetecilere, en mutlu günlerinin cehenneme döndüğünü ve çok sayıda yakınlarını kaybettiklerini söylediler.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki saldırıda yaralanan ve bir akrabasının evinde kalan gelin Besna ve damat Nurettin Akdoğan'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Düğünlerine yapılan bombalı saldırıda onlarca yakınını kaybeden ve kendileri de yaralı olarak kurtulan gelin Besna ve damat Nurettin Akdoğan, gözyaşları içerisinde en mutlu günlerinde bütün ailelerinin yok olduğunu söyleyerek, olayın zanlılarının bulunmasını istediler.

54 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin de yaralandığı saldırıda yaralı olarak kurtulan gelin Besna Akdoğan, defin işlemleri sırasında yapılan provakasyon hakkında, “Milleti birbirine düşürmek için yapılmış şeylerdir. Kesinlikle onların bizimle hiçbir alakası yoktur. Bizim acımız bize yeter. Bunu yapanları lanetliyorum.” dedi.

Damat Nurettin Akdoğan da, gözyaşları içerisinde, “Bize bunları yapanları Allah'a havale ediyorum. Bizim kimseye hiçbir kötülüğümüz dokunmadı. Kimin yaptığını bilmiyorum. Ne istediler bizden? Neden durdurulmuyor bu olaylar? Bütün ailem yok oldu. Artık buna bir çözüm bulun. Neden hala müdahale edilmiyor? En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler. Akraba kalmadı. Çok akrabam öldü. Bizden kimse bırakmadılar. Bütün akrabalarımızı öldürdüler. Bizden ne istiyorlar bilmiyorum.” ifadelerini kullandı

Düğünlerinde yaşanan saldırı anını da anlatan Akdoğan, “Kına bitmek üzereydi. İçerideydim. Patlama sesi geldi, çıktık. Bunu bize yapanların Allah belasını versin. Ben bunları Allah'a havale ediyorum. Bu son olsun. Artık başka kimsenin canı yanması. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Hiç kimseye kötülüğümüz olmadı.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir