• DOLAR 32.423
  • EURO 35.196
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Yetim-Der Gürbüz'de temsilcilik açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yetim çocuklara yaptığı yardımlarla adından söz ettiren Yetim, Öksüz ve Mağdurlar ile Yardımlaşma Dayanışma Derneği  (Yetim-Der),  Diyarbakır'ın Hani ilçesine bağlı Gürbüz köyünde açtığı temsilcilikle hizmet halkasını genişletti.

Temsilcilik; Yetim-Der Başkanı Fikri Karavil, Başkan Yardımcıları Sertaç Tekdal, Mehmet Ekinci, Bayan Komisyonu Başkanı Gülistan Ekinci, yönetim kurulu üyeleri ile STK temsilcileri, mahalle sakinleri, dernek üye ve gönüllüleri katıldığı açılış programı ile hizmete açıldı.

Açılan temsilcilikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yetim-Der Bayan Komisyonu Başkanı Gülistan Ekinci, “İnşallah burada da gönüllülerimizle birlikte ümmetin yetimlerine elimizi uzatıp, gönüllülerle, yardım etmek isteyenler ve hak edenler arasında bir köprü olma görevini üstleneceğiz. Yetimlere yardım elini uzatanlara Allah’ta yardım edecektir. Buna inanıyor ve ecrimizi sadece Allah’tan bekliyoruz.” dedi.

Görevlerini hakkıyla yerine getireceklerini belirten Ekinci, “Yardım etmek isteyenlerinde yanımızda yerlerinin olduğunu ifade etmek istiyoruz ve desteklerini bekliyoruz. Gürbüz halkı dinine, imanına bağlı insanlardır. Burada Yetim-Der Bayan Temsilciliğinin açılacağını duyan ilçe sakinleri teveccühlerini bugün burada göstermiştir. İnşallah buradaki çalışmalarımızda da çok güzel sonuçlar elde edeceğiz. Buradaki yetimlerinde güzel ve layıkıyla yetişmesi için hepimiz elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından Yetim-Der’in tespit ettiği yetim ailelerine gıda yardımı yapıldı. Gıda yardımında bulunulan aileler hayırseverlere ve aracı olan Yetim-Der’e hayır dualarında bulundu. (Hüseyin Genel- İLKHA)

























Bu haberler de ilginizi çekebilir