• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2309.58
  • ...
SON DAKİKA
Yahudiler Kadar Da Olamadınız (Doğrugenç Haftanın Yazısı)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'nin kılpayı atlattığı darbe teşebbüsü ve tehlikesinin ardından; maskelerin düştüğü, madalyonun asıl yüzünün gösterilmeye başlandığı Batı tarafından kin dolu, nefret dolu, düşmanlık dolu yaklaşımlar; asıl niyetlerini belirten açıklama ve yorumlar zuhur etmekte. Türkiye'yi başını okşadıkları bir çocuk addeden avrupa devletleri, darbeyi püskürttüğü ve kendine sahip çıktığı için neredeyse o çocuğu tekme tokat dövmeye hazırlanıyor. Bu hazırlanışını da ufak fiskeleriyle gösteriyor. Müslümanlara olan nefretlerini sadece siyaset yaparak gizlemeye çalışan gayri müslimler ellerinden, avuçlarından kayan Türkiye`ye sahip olamadıklarını gördükçe kızgınlıktan ne yapacaklarını bilememekteler. Bu öfkelerini de darbe gibi bir olayı dahi hoş görebileceklerini beyan ederek maskelerini çıkarmaktalar. Anlaşılan sinsilik, kurnazlıkta bu alanın kitabını yazmakta mahir yahudilerden derslerini eksik almışlar.
Darbecilere karşı yürütülen tasfiye ve temizleme operasyonlarını; ifade özgürlüğüne, hür düşünceye aykırı görerek Türkiye'yi ikaz etmeye, korkutmaya ve tehdite başvurmaktalar. Şimdilik yapabilecekleri bunlar. Hırs ve kinleri şu anda bu dengesizlikleriyle kendini gösteriyor. Darbe teşebbüsünde bulunanların bir dönem tasfiye etmeye çalıştığı Müslümanlar için ifade özgürlüğünü akıllarına getiremeyenler kendi piyonları ellerinden gidince inlerinden çıkıp kendilerini belli etmeye başladılar. Vahşi, acımasız konumuna koydukları Kuran hadimi Müslümanların bugün Allah'ın inayetiyle masum oldukları tek tek ortaya çıkarken atılan iftira ve çamurlar kendilerine sıçradı. Müslümanları saf dışı bırakmaya çalışan fetö örgütü yaptığı planlar neticesinde Türkiye'de Müslümanları töhmet altında bırakmaya çalıştı ancak kendilerinin ilahi adalet gereği içine düştükleri töhmet Müslümanlara yapmaya çalıştıklarının kat kat fazlası oldu. Vatan hainliği gibi affı olmayan bir töhmet şimdi alınlarına yazılmaya başlandı. Allah'a hamdolsun bugün o zalimler vatan haini olarak hakettikleri dereceye ulaşarak tarih sahnesinde layık oldukları konuma ulaştılar.

Arkalarındaki avrupa devletleri ve ustaları yahudilerden bir uyarı ve ikaz alabilirler. Avrupa devletleri, İslam`a karşı olan kinlerinde, yahudiler kadar kendilerini gizleyemiyorlar. Planlarının bozulmasına sabır ve tahammül edemiyorlar. İslam'ın hiçbir yükselişine katlanamıyorlar ve bunu hiç gizlemeden belli ediyorlar. Paralel devlet yapılanmasıyla hedefledikleri İslam dünyasını parçalama hayallerinin suya düşmesi onları adeta çıldırttı. Hakim olan Allah'ın adaleti neticesinde hem kendileri hem kullandıkları bu Müslüman görünümlü fetenyahular yıllarca Müslümanlar üzerinde estirdikleri zulüm rüzgarlarının ceremesini bu zulümlerin kendi başlarına bir balyoz misali indiğini görerek çekmeye başladılar. Mazlumun “ah”ının zalimin yanına kalmayacağının bir resmidir bu durum. Rüzgarlar ters esmeye başladı ve batı, kendini bu rüzgardan korumak için her yolu denemeye hazır. Ancak hiç de istemeyecekleri durumlar onları kovalamaya başlamış görünüyor. Hem de kendi elleriyle bunlar gerçekleşiyor.

''Sizin şer bildiklerinizde hayır vardır.'' ayetinin tecellisi gereği bu şer odakları, asıl yüzlerini gösterdikleri şöyle bir ortamda kendi elleriyle bunların samimiyetine(!) inanan uyurları uyandırmaktalar. Evet şerrin hayra dönüşeceği bir vakıadır bu. Anlayan, görebilen ve şuurla hareket eden Müslümanlar için aşikar bir hayır. Herkesin safını, misyonunu, asıl hedef ve amaçlarını belirlemesi gerektiğini gösteren bir hayır. Bu şuurlanmanın süratle gerçekleşmesi Müslümanların hayrına olacaktır. Zira artık yeni dünya stratejilerinin ortaya atılacağı, dünya haritasının yeniden çizileceği bir döneme giriyoruz. Bu dönemde atılacak her şuurlu adım bizlere gerçek mücadele ve mücahede döneminde iyilikler ve güzellikler getirecektir inşallah.

Rabia Özelçi / Konya – Yaş: 22


Genç Yazarlar ile HASBİHAL

Konya İlimizden Rabia ÖZELÇİ Bacımız:Dünyadaki bütün şer odakları bir araya yada uzaktan fikir birliği yaparak bir avuç inanç ve değer sahibi insanı yok etmeye çalışmakta.Niçin diye düşündüğümüzde nedeni belli onların gibi düşünmeyen insanları, potansiyel suçlu gösterip meşru ya da gayri meşru çerçevede etkisiz hale getirmek.
Bunun kolaylık ve zorluk derecesine baktığımızda malesef  üzülüyoruz.Dünyada kendi milletini bu kadar rahat satabilen  bir millet yok.Bunun nedenlerine indiğimizde geçmişi unutamamak ve geçmiş üzerinden ya da çıkar üzerinden hesaplar yapmak.Herkes ince hesaplar yaparken idareciler,yöneticilerde düzgün hesap yapmalı.Hak ve adalet üzerinden hesaplar yaparak herşeyin şeffaf olması sağlanmalı.
Duygularınızı ve düşüncelerinizi tecrübeniz üzerinden güzel ifade etmişsiniz.Teşekürler.Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz.Allaha emanet olunuz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir