• DOLAR 32.54
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2486.168
  • ...
İlahi...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlahi, halkımıza ve ülkemize 'hidayet' eyle. Hakkımıza ve ülkemize 'hayırlar' ihsan eyle. Halkımıza ve ülkemize 'tuzak' kuranların tuzaklarını 'kendi başlarına' nasip eyle. Haçlıların Siyonistlerin ve onlara uşaklık yapan 'kuklaların' şerlerinden bizleri emin eyle. İmanı ve islamı bu topraklara 'hakim' eyle, bizi bu konuda 'hadim' eyle.

Ya Rahman ya Rahim, ya Hayyum ya Kayyum. Ya zelcelali vel ikram. Her türlü hayra bizleri gark eyle. Her türlü batıldan, bidat ve hurafeden, Küfürden, şirkten, tuğyandan ve tağuttan  darbeden bizleri uzak ve emin eyle. İmanımızı, ihlâsımızı ve takvâmızı kavi eyle. Amellerimizi güzel eyle. Ahlakımızı kâmil eyle..Ümmeti 'başsız', sahipsiz bırakma ya Rabbi.Ümmeti dağılmış tesbihin taneleri gibi bırakma ya Rabbi. Ümmeti ehl-i küfrün oyuncağı etme ya Rabbi..

Hakkımızda hayırlı olan ve senin râzı olduğun şeyleri bizlere nasip eyle. Hakkımızda hayırlı olmayan ve senin râzı olmadığın şeylerden bizleri uzak ve emin eyle. Dünya sevgisini kalplerimizden sök at. Ahiret sevgilini kalplerimize kat!Bildiğimiz ve bilmediğimiz tüm ŞER odalarının şerlerinden bizleri muhafaza eyle.

Rüveyda Dağılma / Diyarbakır - Yaş: 19

Genç Yazarlar ile HASBİHAL

Diyarbakır İlimizden Rüveyda DAĞILMA Bacımız: Yaşananlar bir kez daha göster ki kardeş olmak, aynı Rabbe aynı kıbleye dönmekle olur. Yaradılış gereğini kavrayan milletler tarihin her döneminde ayak da kalabilmişlerdir.
Tarih bir kez daha göster ki sadece inanmak yetmiyor sevdiklerimize sevmeme payı, sevmediklerimize de sevme payı, ayırmalıyız. Bu yüzden olmalı ki ön yargılarımızı kırabilmeliyiz. Hem ilim, hem de siyasi noktada eksiklerimizi iyice görüp gereken tedbirleri alabilmeliyiz.
İşin en önemli boyutu ise sadece Allaha kul olabilmektir. Bu noktada dik durmayı öğrendikten sonra dik durabilmek için duaya, dualara ihtiyaç vardır. Şartlar bir kez daha gösterdi ki insanın toptan tüfekten daha ziyade imanı sağlamlaştırmaya birliğe ihtiyacı vardır.
Duygularınızı güzel ifade etmişsiniz. Teşekkürler. Yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz. Allaha emanet olunuz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir