• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Evlilik Bir Boks Maçı Değil Fedakârlık Sanatıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba`nın ve başkan yardımcılarının yanı sıra birim müdürlerinin de katıldığı belediye`nin Şair Nabi Kültür Merkezindeki seminerde, İnsan kaynakları uzmanı Bozkurt, öfke yönetimini anlattı.

 

"Herkesin Bir Kör Noktası Vardır" diyen Hakan Bozkurt, "Bir insan ailesinde çeyrekse, dışarıda 1 numara da olsa yine de kendini çeyrek hisseder. Bu nedenle aile çok önemlidir. Eğer sorunlarınızı çözemiyorsanız ailenize danışın, onlardan destek alın" ifadelerini kullandı.

 

Toplumda sevginin sunum şeklinde yanlışlıklarının olduğunun altını çizen Hakan Bozkurt, iş ve özel hayatta doğru iletişimin şifrelerini anlatarak, maddi ve manevi paylaşımda dengeli olmayı önerdi. Hayatta insanların başına gelen her sorunu, doğruyu bulma yolunda bir fırsat olarak görmesi gerektiğini ifade eden Bozkurt, akılla, sabırla yola devam etmek gerektiğini söyledi.

 

Hayatın getirdikleriyle birlikte ailenin unutulmasına değinen Bozkurt, evliliğin bir boks maçı olmadığını ancak bir fedakârlık sanatı olduğunu belirterek, beylerin hanımlarına daha iyi davranması gerektiğini, hanımların ise iş hayatının stresini göz önüne alarak beylere karşı daha sabırlı olmalarının öfke yönetiminde faydalı olacağını sözlerine ekledi.
 
Ali Durmaz - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir