• DOLAR 32.6
  • EURO 34.88
  • ALTIN 2496.103
  • ...
CHP`li Muhalifler İmzaları Teslim Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
CHP`de uzun süredir kurultay isteyen muhalif topladıkları imzaları cuma gününü beklemeden bugün genel merkeze teslim ettiler.
 
CHP`de Olağanüstü Tüzük Kurultayı isteyen muhalifler bugün yaptıkları açıklamada 375 imzayı topladıklarını ve bu imzaları cuma günü teslim edeceklerini belirtmişlerdi. Ancak son anda alınan bir kararla muhalifler ellerindeki imzaları bugün teslim ettiler.
 
Önder Sav`ın başlattığı "Demokratik Tüzük Hareketi" delegelerden toplanan 362 imzalı dilekçe saat 16.00`da CHP Genel Merkezi`ne teslim edildi.
 
Gerçek Gündem`in iddiasına göre Önder Sav`ın liderliğini yaptığı, Deniz Baykal`ın ise geri çekildiği kampanya dün gece sona erdi.
 
Ankara eski İl Başkanı Ali Yıldızlı "Bugün itibariyle 375 imza var elimizde" demişti.
 
İmzaları cuma günü teslim edeceklerini belirten Yıldızlı şöyle konuşmuştu: "İmzaları çarşamba günü teslim edecektik. Ancak ülke gündeminin yoğunluğu yüzünden erteledik. Cuma sabahı imzaları genel merkezimizin Yazı İşleri`ne teslim edecek ve teslim belgemizi alacağız. Medyayı da davet ederek bu sürece tanık olmasını isteyeceğiz. Umarız en kısa sürede tüzük kurultayı toplanır ve partimiz demokratik bir tüzüğe kavuşur."


GÖZLER GENEL MERKEZDE
Muhaliflerin topladığı imzalardan sonra gözler genel merkeze çevrildi. Genel merkezin önünde kurutlay tarihi belirlemekten başka seçenek bulunmuyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir