• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
Van`da 4 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, İpekyolu ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesi`nde bir çay ocağına yapılan baskında uyuşturucu sattıkları değerlendirilen K.A, F.B, H.B. ve F.D. isimli şahısların yakalandığı bildirildi.

Şahısların üzerinde bulunan 28 kilo uyuşturucu, 20 adet uyuşturucu hap ve 975 TL`ye el konulduğunun kaydedildiği açıklamada, “12 Ağustos 2016 günü haklarında daha önceden uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılan K.A. ve C.A. isimli iki şahısta yapılan üst araması neticesinde 1 kilo 30 gram uyuşturucu madde elde edilmiş, şahıslarla yapılan mülakatta uyuşturucu maddeyi, ilimiz Şerefiye Mahallesinde bulunan bir çay ocağındaki şahıslardan temin ettiklerini beyan etmeleri üzerine adreste yapılan çalışmalar ile bahse konu uyuşturucu maddeyi sattıkları değerlendirilen K.A, F.B, H.B. ve F.D. isimli şahıslar yakalanmıştır. Şahısların yapılan üst aramasında toplamda 28 kilo 65 gram uyuşturucu madde, 20 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tespit edilen toplamda 975 TL para bulunarak el konulmuştur.” denildi.

Açıklamanın devamında, “İşlemlerin tamamlanmasının ardından K.A. ve C.A. isimli şahıslar yetkili makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, K.A, F.B, H.B, ve F.D. isimli şahıslar ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak` suçundan gerekli soruşturmanın tamamlanabilmesi için adli makamlara sevk edilmişlerdir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir