• DOLAR 32.593
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2420.797
  • ...
"Tank ve tüfekleri halka doğrultanlar, karşılarında milletin imanını buldu"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Düzenlediği toplantılarla Partisinin il teşkilatları ile buluşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’da ilçe yöneticileri ve belediye başkanları ile bir araya geldi.  Müezzinoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada,“Halkın kendilerini korumaları için emanet ettiği tankları, uçakları, tüfekleri halka doğrultanlar, karşılarında milletimizin inancını, imanını buldu.”dedi.

Bir dizi programa katılmak üzere Bursa’ya gelen Dr. Mehmet Müezzinoğlu, gerçekleştirdiği toplantılarla partisinin il ve ilçe yöneticileri ile belediye başkanları ile bir araya gelerek,   çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda 15 Temmuz akşamında yaşanan darbe girişiminin ardından halkın vatan nöbetlerine değinen Müezzinoğlu, “Halkımız, o gece ve sonrasında ülkesinin birliği, bütünlüğü, geleceği adına dünyaya örnek olacak bir duruş sergiledi. Halkın kendilerini korumaları için emanet ettiği tankları, uçakları, tüfekleri halka doğrultanlar, karşılarında milletimizin inancını, imanını buldu. Bu yolda canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. O gecenin ardından Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile günlerce meydanlarda bekleyen milletimiz, bu ülkenin gelişmesini, büyümesini istemeyen şer odaklarına en güzel, en anlamlı cevabı  verdi. Nöbetlerimizde teşkilatlarımız da her zamanki gibi fedakarca bir çaba gösterdi. Bu çabaları için tüm teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ediyorum. Partimizin 15. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bu yaşadığımız olay, partimizin halkla ne kadar iç içe olduğunu ve halkımızın da partimizi nasıl içine sindirdiğini tekrar gösterdi. İnşallah hep birlikte, halkımızla elele daha nice yıllar görecek ve daha güçlü, daha refah, dünya üzerinde daha fazla söz sahibi bir Türkiye hedeflerimiz yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. (Zeki Aras –İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir