• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Genelkurmay Başkanı Akar Van Valiliği'ni ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Askeri birliklerde incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, beraberindeki heyetle birlikte  valiliği ziyaret etti.

Bölge illerini günübirlik ziyaretleri kapsamında Diyarbakır’dan Van’a gelen Orgeneral Akar ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, ilk olarak Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı’na gitti.

Kolordu komutanlığındaki temaslarının ardından beraberindeki komutanlarla birlikte Van Valiliği’ne geçen Genelkurmay Başkanı Orgeneral   Akar, Vali Taşyapan tarafından karşılandı.

Valilik şeref defterini imzalanmasının ardından Vali makama geçen heyet, burada Vali Taşyapan, Van Jandarma Asayiş Komutanı Korgeneral Arif Çetin, İl Jandarma Komutanı Yüksel Oğuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ile bir süre görüştükten sonra Valilikten ayrıldı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir