• DOLAR 32.499
  • EURO 34.62
  • ALTIN 2480.307
  • ...
PKK saldırısında hayatını kaybedenlerden biri 8'inci sınıf öğrencisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında bombalı araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Nurettin Tekin ile birlikte TOKİ ilköğretim okulu 8’inci sınıf öğrencisi kız çocuğu Aslı Aydemir (13) ile bir markette müdür olan Abdurrahman Çecan (23) olduğu belirtildi.

Saldırıda hayatını kaybeden TOKİ ilköğretim okulu 8’inci sınıf öğrencisi kız çocuğu Aslı Aydemir’in, okulların tatil olmasıyla birlikte çarşı merkezindeki babası Rıfai Aydemir’e ait dönerci dükkânında babasına yardım ettiği öğrenildi.

Aydemir, babasıyla birlikte Motosikletle TOKİ’de bulunan evlerine gittikleri esnada bombalı araç saldırısına maruz kalarak hayatını kaybederken, babası ise saldırıda bir ayağını kaybetti.

Hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Abdurrahman Çecan ise patlamanın meydana geldiği civarda bir markette müdürlük yaptığı belirtildi.

Kızıltepe Aşiti Mahallesi Devlet Hastanesi önünde polis servis aracının geçişi sırasında bombalı araç patlatılması sonucu biri kız çocuğu biri polis 3 kişi hayatını kaybetti, yaralanan 52 kişiden 30’u ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. 22 kişi kişinin ise çeşitli hastanelerde tedavilerine halen devam ediliyor. (Mehmet Aslan- İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir