• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Motosiklet hırsızlığı kameraya böyle yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde hırsızlar güpegündüz motosiklet çaldı. Saniyeler için motosikletin çalındığı anlar, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Yenişehir Mahallesi Barış Caddesi 1. Sokak’ta yaşandı. Alınan bilgilere göre; Bir işi için gündüz saatlerinde 63 M 8978 plakalı motosikletiyle Barış Caddesi 1. Sokak’a gelen Ahmet Mızrak, işini bitirdikten sonra motosikletin bıraktığı yerde olmadığını fark etti.

Çevredeki işyerlerine motosikletini soran Mızrak, son olarak çevredeki güvenlik kameralarını incelemedi. Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından motosikletin çalındığı öğrenildi.

Bunun üzerine durum polise haber verildi. Güvenlik kamerasına da yansıyan hırsızlık olayı ile ilgili polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında; bir şüphelinin motosikletinin yanına gelerek önce iteleyerek ardından binerek uzaklaştığı ve çevredeki 2 kişinin ise gözcülük yaptığı görülüyor.

Son günlerde hırsızlık olaylarının arttığına işaret eden mahalle sakinleri ise,  “Mahallemizde olan hırsızlık olayları son bir ayda baş göstermeye başladı. Güpegündüz ellerini kollarını sallaya sallaya hırsızlık yapıyorlar. Polis ekiplerinden bunların bulunması için yardım istiyoruz. Mahalleli olarak çok tedirginiz. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Tek isteğimiz bunların biran önce bulunmasıdır.” dedi.  (M. Salih Keskin – İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir