• DOLAR 32.518
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2428.977
  • ...
Batman'da darbe nöbeti 25'inci gününde coşkuyla sürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz Cuma akşamı yaşanan ABD destekli darbe girişimine karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da meydanlara inen vatandaşların darbe nöbeti, 25’inci gününde  de tüm coşkusuyla devam ediyor.

Meydanı ellerinde Türkiye, siyasi parti ile Tevhid bayraklarıyla dolduran binlerce vatandaş, Valilik önünde attıkları sloganlarla darbe girişimine tepkisini bir kez daha dile getirdi.

HÜDA PAR ve kendisine yakın STK’lar ile AK Parti, Saadet Partisi, Peygamber Sevdalıları Platformu ve Düşünce ve İnanç Platformu Bileşenleri darbe nöbetine desteğini sürdürmeye devam ediyor.

İlk günkü heyecanla coşkunun hiç eksik olmadığı alanda kurulan platforma çıkan sanatçılar, Kürtçe ve Türkçe seslendirdikleri birbirinden güzel ilahilere halk hep birden eşlik etti.

Saat 22.00’da başlayan programda Kur’an-ı Kerim okundu. Günlerdir meydanları dolduran halka, sıcak çorba ve çay ikramında bulunuldu. Gecenin ilerleyen geç saatlerine kadar halk, seslendirilen birbirinden güzel ilahilerle oluşturdukları halkalar eşliğinde halay çekti.

Tekbirlerin hiç eksik olmadığı meydanda 7’den 70’e Batmanlılar, bugün yine darbe girişiminde bulunan cuntacıları hep bir ağızdan lanetledi. (M.Fatih Akgül-İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir