• DOLAR 32.468
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2478.936
  • ...
Konferans Koltuğu Firmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Günümüzde hemen her şirketin, özel ve resmi kurumların bünyesinde konferans salonları bulunuyor. Bunun yanında büyük organizasyonlar için profesyonel hizmet verilen özel konferans ve konferans salonları açılıyor. Konferansların verimli geçmesi için her türlü detay düşünülüyor. Ses, aydınlatma ve ısıtma sistemleri, salonun akustik düzenlemesi ve konferans izlemeye uygun rahat koltuklar her konferans salonunda bulunması gerekiyor. Konferans salonlarını diğer salonlardan ayıran özellik ise koltuklar oluyor. Konferans koltukları ofis ve bekleme koltuklarından daha farklıdır. Özellikle yazı tablalı koltuklar konferans salonlarında daha çok tercih edilir. Ama hangi model olursa olsun önemli olan koltukların rahat ve konforlu olmasıdır.

Günümüzde konferans ve konferans koltuğu, sinema ve stadyum koltuğu üretiminde çok sayıda firma faaliyet gösteriyor. Ancak firmalar üretim kalitesi ve hizmet kalitesiyle birbirinden farklıdır. Panelkon firmamız üretim kalitesi ve hizmet anlayışı ile sektörün en iyi firmalarından biridir. Ürettiğimiz koltuklar kişiye tam bir konfor sağlamakta, kişi hiçbir rahatsızlık hissetmeden konferansa odaklanabilmektedir. Konferans koltuklarında en kaliteli ahşap, plastik, sünger ve kumaş kullanılmaktadır. Koltuklar yanmaz, terletmez, kolay temizlenir özelliklere sahiptir.

Konferans koltuklarında zengin model çeşitliliği ile de diğer firmalardan farklıyız. Hiçbir firmada bulamayacağınız modelleri firmamız ürünleri arasında bulacaksınız. Konferans koltuğu firmaları hem kalite ve model çeşitliliği hem de fiyatlar konusunda yoğun bir rekabet içindedir. Alanının en iyisi olan tasarımcılarla çalışan, tesislerini teknolojik yeniliklerle güçlendiren firmamız bu rekabette her zaman önde olmaktadır. Teknolojik donanımlı modern tesislerimizde istenen her sayıdaki koltuğu kısa sürede üretiyoruz ve müşterilerimize ürün bekleme sıkıntısı yaşatmıyoruz.

Firmamız müşteri odaklı hizmet vermektedir ve bugüne kadar kaliteli üretim, zamanında teslimat ve uygun fiyat anlayışıyla hizmet vererek müşteri memnuniyeti sağlamıştır. Konferans koltuğu firmaları hakkında araştırma yaptığınızda Panelkon farkını göreceksiniz. Esasen firmaların referanslarını görmeden hangi firmayla çalışacağınıza da karar vermeyiniz. Panelkon konferans koltuğu çeşitlerini web sitemizde görebilir ve Türkiye`nin her yerinden online sipariş verebilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünler en kısa sürede garanti belgesi ve faturasıyla birlikte kargoya verilmektedir. Panelkon güvenli, kaliteli ve ekonomik hizmetin en doğru adresidir. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir