• DOLAR 32.604
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2410.965
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderlerle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Yenikapı`da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Liderler protokoldeki yerlerine geçmeden önce kısa süreliğine çay sohbetinde bulundular. Sohbetin oldukça pozitif bir havada geçtiği objektiflere de yansıdı.

Miting için milyonlarca kişi öğle saatlerinden itibaren Anadolu ve Avrupa yakasından otobüs, Marmaray, metrobüs, metro ve deniz yoluyla Yenikapı Miting Alanı`na ulaştı. Türkiye tarihinin en büyük etkinliği olarak değerlendirilen mitingde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, mitingde birer konuşma yaptılar.

Mitinge Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de dua okudu. (Zeki Aras, Muhsin Şenol - İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir