• DOLAR 32.367
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2325.211
  • ...
Sağlık Bakanı Akdağ Şanlıurfa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitinginin” Şanlıurfa ayağına katılmak üzere şehre gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ilk olarak Valiliği ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından karşılanan Bakan Akdağ, Valilik Şeref Defterini imzaladı.  Ardından Şanlıurfa Vali  makamına geçen Bakan Akdağ’a Vali Tuna tarafından brifing verildi.

Vali Tuna, brifingin ardından Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Balıklıgöl’ün resmedildiği yağlı boya tablo hediye etti.

Valilik ziyareti sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık yatırımları konusunda Şanlıurfa’nın kendisi için öncelikli olduğunu kaydetti.

İstanbul Yenikapı’da yapılan ve 81 ildeki meydanlarda  canlı verilecek olan miting için Şanlıurfa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Akdağ, “Şanlıurfalı kardeşlerimizle miting yaparken, bir taraftan da İstanbul’la bağlantılarımız olacak. Bugün bütün Türkiye tıpkı 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki gecelerde olduğu gibi ayakta. Bu, bir milletin şahlanışı, ayağa kalkışı, bir milletin dostuna da düşmanına da, millet nasıl olunur, tasalı günlerde nasıl kenetlenilir, aradaki ihtilaflar nasıl unutulur, bunu gösterdiğimiz dönemlerdeyiz. İnşallah bugün bütün Türkiye bir kez daha tek ses, tek yürek olarak bir araya geleceğiz. Allah’ın izniyle önümüzde güzel günler olacak.” dedi.

Şanlıurfa’da kapatılan özel hastanelerle ilgili basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan  Bakan Akdağ: “Bu hastanelerin en önemlisi hizmete açıldı. Devraldığımız sağlık kuruluşlarından vatandaşımızın hizmeti için uygun gördüklerimizin hepsini şu anda hizmete sokmuş bulunuyoruz. Şanlıurfa’da şöyle de bir güzellik oluyor. Elimizi çabuk tuttuk ve Eyyübiye’deki hastanemizi hizmete açtık. Bu ay içerisinde bütün müştemilatıyla vatandaşımıza hizmete başlıyoruz. En kısa zamanda bin 700 yataklı şehir hastanemize de İnşallah başlayacağız. Benim masamda sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için bir takım meseleleri sıraladığım zaman Şanlıurfa en başta geliyor.” şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Rabia Meydanındaki mitinge geçti. (Ramazan Cauk-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir