• DOLAR 32.524
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2472.802
  • ...
'15 Temmuz Şehitleri' dayanışma kampanya standı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'de 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsünde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yaralanan vatandaşlara yönelik Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek için Batman Valiliği Batman Park AVM’de stant açtı.

Vali Ahmet Deniz standı ziyaret ederek, vatandaşlara kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu.  Ziyaret sırasında Vali Deniz’e; Vali Yardımcıları, kurum yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri eşlik etti.

Stant ziyareti sırasında bir konuşma yapan Vali Deniz, "Milleti ve bayrağı için gözünü kırpmadan ölüme giden cesaretli, yürekli şehit evlatlarımızın hakkını hiçbir şekilde ödememiz mümkün değildir. Bizlere düşen görev; o kahraman şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, Batman’daki bu güzel duruşla inşallah hep beraber kampanyaya destek vererek göstereceğiz." dedi.

Konuşmadan sonra Vali Deniz ve beraberindekiler "15 Temmuz yazıp 1507’ye SMS" atarak kampanyaya destekte bulundu.

Stant açılışı sonrası Vali Deniz, Batman Park AVM esnafını  ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Vali Deniz, birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu bu sağlandığı sürece her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.

Esnaf ziyaretinin ardından Vali Deniz Batman Park AVM yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. (İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir