• DOLAR 32.502
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2477.513
  • ...
Bariyersiz kanal kazaya neden oldu: 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da “İkinci İluh Deresi” olarak da adlandırılan kanalizasyon kanalının bariyersiz olmasından dolayı sık sık meydana gelen kazalar halkın tepkisine neden oluyor. Hiçbir önelimin alınmadığı kanalizasyon kanalına giren otomobilin içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Hilal Mahallesi sebze ve meyve hali önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kanalın yanında bulunan özel bir düğün salonuna giden ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu M.U. yönetimindeki 45 EY 4594 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, bariyersiz kanalizasyon kanalına girdi.

Kazada, araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.  Yaralıların durumu iyi olduğu öğrenildi.

Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğüne bağlı kanalizasyon kanalının etrafının bariyer yapılması ve Batman Çayı'na kanalizasyon suların arıtılmadan akıtılmasının önüne geçilmesi için defalarca haber yapmamıza rağmen bir türlü sıkıntılar giderilmiyor.

Hatırlanacağı üzere, Ocak ayından 16 yaşındaki bir gencin, motosikletiyle bariyersiz kanalizasyon kanalında girerek can vermişti. Buna rağmen hiçbir önlem alınmazken kanal tehlike saçmaya devam ediyor. (M.Sait Çelik - İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir