• DOLAR 32.367
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Komedyen Atalay Demirci FETÖ kapsamında gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Komedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Demirci, Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Demirci'nin işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Demirci'nin, sosyal medya hesabından, FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür ve basketbolcu Enes Kanter'le yazışmaları ortaya çıkmıştı.

Atalay Demirci dernekten çıkarıldı
Komedyen Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) destekçisi Enes Kanter ve Hakan Şükür ile sosyal medyadaki yazışmalarının ortaya çıkmasından dolayı üyesi olduğu Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneğinden çıkarıldı.

Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Başkanı Özcan Sorhan yaptığı açıklamada, Atalay Demirci ile yetiştirme yurdunda 9 yıl beraber kaldıklarını ve Demirci'nin dernek üyesi olduğunu ancak son günlerde Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşmalarının ortaya çıkmasından sonra dernek üyeliğinden çıkarıldığını söyledi.

Biz devletimizle büyüdük, devletimizle işe girdik ve devletimizle hayatımızı kurduk. Bu devlete ve millete hainlik kim yapıyorsa biz onu görmek ve onunla görüşmek istemiyoruz. O yüzden adı bu terör örgütüne karışmış hiç bir üyemizi içimizde barındırmıyoruz."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir