• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır'da uyuşturucu madde ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Bingöl karayolunda yapılan yol kontrolleri sırasında 30 kilo esrar ele geçirilirken, olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındığı bildirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Diyarbakır ilinden Bingöl iline seyahat etmekte olan bir yolcu minibüsünde yapılan aramada aracın bagaj bölümünde çuval içerisinde gizlenmiş vaziyette 14 kilo kubar esrar, aynı araçta seyahat eden başka bir yolcuya ait eşyalar arasında 15 kilo 734 gram toz esrar ele geçirilmiş ve olayla ilgili 2 şüpheli yakalanmıştır.” denildi

Açıklamada ayrıca, “Kayapınar/ Pirinçlik Jandarma Karakol Komutanlığınca, Diyarbakır ilinden batı illerine yolcu taşımacılığı yapmakta olan otobüste yapılan kontrolde 4 şahsın üzerinde gizlemiş vaziyette 10 gram, 15 gram, 25 gram ve 30 gram olmak üzere toplam  80 gram kubar esrar ele geçirilmiş ve 4 şüpheli yakalanmıştır. Yapılan aramalarda toplam 14 kilo 80 gram kubar esrar, 15 kilo 734 gram toz esrar ele geçirilmiş ve 6 şüpheli yakalanmıştır.” İfadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen kubar esrar ve toz esrar maddesine el konulduğu, 2 şüphelinin  çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu,  4 şüpheli hakkında da adli işlemlerin devam ettiği kaydedildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir