• DOLAR 32.32
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2296.718
  • ...
Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesi taşınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yaptığı açıklamayla Kadın Hastalıkları ve Doğum Evi Hastanesinin, Eyyübiye ilçesinde yapımı tamamlanan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınacağını duyurdu.

Taşınma süresince gelen hastalara geçici olarak FETÖ/PDY soruşturması kapsamında el konulan eski OSM binasında bulunan Haliliye Ek Bina Hastanesinde verileceğini belirtilen açıklamada önümüzdeki pazartesi gününden itibaren yeni binada hizmete başlanacağı ifade edildi.

Açıklamada şöyle denildi: “Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Eyyübiye ilçemizde yapılan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanemiz hizmete hazır hale getirilmiştir. Şanlıurfa merkezde bulunan Kadın hastalıkları ve doğum evi Hastanemiz 8 Ağustos Pazartesiden itibaren Eyyubiye bölgesindeki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet vermeye başlayacaktır. Taşınma süreçleri başlatılmıştır. Bu geçiş sürecinde Hastanemiz 05.08.2016 cuma günü saat 16:00 da taşınacak olup hafta sonu sağlık hizmeti Haliliye ek bina ( Eski OSM ) hastanesinde verilecektir. 08.08.2016 pazartesi saat 08:00 den itibaren tüm kadın hastalıkları ve doğum evi hizmete geçmiş olacaktır.” (Osman Gülebak-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir