• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
HÜDA PAR`dan Mazıdağı esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR GİK üyesi Mahmut Kılınç, Mardin İl Başkanı Şeyhmus Akman, Mazıdağı İlçe Başkanı A. Aziz Tuna ve HÜDA PAR Mazıdağı ilçe teşkilatından oluşan partili heyet, esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

“Bölgemiz bunları hak etmiyor”

Esnaf ziyaretinde dile getirilen mağduriyetleri yerinde inceleyen ve halkın sıkıntıları dinleyen Kılınç, bir önceki gün gerçekleştirdikleri Nusaybin ziyaretinden de örnekler vererek bölge halkının çok büyük mağduriyetler yaşadığını ve halkın bu zulmü hak etmediğini söyledi.

Kılınç, “Mazıdağı halkının bu sürece dâhil olmaması bizi sevindirdi. Bölgemizde ve Türkiye`de iyi olan şeylerin kim tarafından yapıldığına bakmaksızın hep beraber doğru yapılan işlerin arkasında durmalıyız ve duruyoruz. Kim de kötü bir şey yaparsa hep beraber karşısında olmalıyız. Mazlumun yanında zalimin karşısında durmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye`deki darbe girişimine de değinen Kılınç “Bu olay bugün geldiğimiz nokta itibariyle inşallah bölgemiz için Türkiye için ve İslam âlemi için büyük hayırlara vesile olacaktır. Şu anda bütün İslam âlemi gözünü Türkiye ye dikmiş, büyük bir umut için de şer güçlerinin bertaraf olmasını beklemektedir.” diye konuştu.

Esnaf ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle Xanê (Arıköy) köyünde taziye ziyaretinde bulunan Kılınç, taziye ziyaretinin ardından Mazıdağı Eğitim-Der`e de ziyarette bulundu. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir