• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Elazığ'da yol yenileme çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Haziran ayında başlattığı yol bakım-onarım ve asfalt yenileme çalışmaları Abdullahpaşa Mahallesi, Yeni Mahalle, Cumhuriyet Mahallesi, Bosna Hersek Bulvarı ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarında tamamlandı.

Elazığ Belediyesi tarafından mahallelerinde çok yönlü yoğun bir çalışma sürdürüldüğünü söyleyen  Abdullahpaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse, “Belediyemiz tarafından mahallemizde bir yandan asfalt çalışmaları devam ederken, bir yandan da muhtar ofisi inşa çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor. Mahallemiz sınırlarında bulunan iki üst geçitte de giydirme çalışması gerçekleştirildi. Sunulan tüm hizmetler mahalle sakinlerimiz tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.” dedi.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri tarafından Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi kapsamında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, altgeçit yapım projesinin kapalı alan bölgesinde yer alan tabliye beton döküm işlemleri ve başlık kirişi beton döküm çalışması tamamlandı. Kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltarak, araç seyir hızını artıracak Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi’nin tamamlanmasıyla hem cadde yepyeni bir kimliğe kavuşacak, hem de şehrin geleceğine yönelik önemli bir yatırım tamamlanarak, hizmete sunulmuş olacak.

Çalışmalar doğrultusunda Yeni Mahalle’nin çeşitli cadde ve sokaklarında kaldırımlar sağlam, dayanıklı ve üç boyutlu bir görsellik sunan renkli kaldırım taşlarıyla döşeniyor. Ekipler tarafından Yeni Mahalle’nin ana ve ara arterlerinde 8 bin 740 metrekare yol parkesi, 2 bin 600 metrekarelik alanda üç boyutlu parke taşı döşemesi, 2 bin 200 metrekarelik alanda ise bordür taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi. ( Ebubekir Yavuz-İLKHA) 















Bu haberler de ilginizi çekebilir