• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kız kardeşini elektriğe vererek öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’ın Huzur Mahallesi’nde 17 yaşındaki genç bir kızın, aile içi sebep nedeniyle ağabeyi tarafından önce üzerine su döküldüğü ardından elektriğe verilerek öldürüldüğü belirtildi. Olayla ilgili kızın ağabeyi ve babası tutuklandı.

İddialara göre, A.D isimli genç kız, aile içinde yaşanan bir sebepten ötürü ağabeyiyle tartıştı. Tartışma sonrası ağabey K.D, kız kardeşini tartaklamaya başladı. K.D, ardından kız kardeşinin üzerine su döküp elektriğe verdi. Genç kız, bunun üzerine olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili genç kızın babası, ağabeyi, annesi ve yengesi gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne, baba, yenge ve ağabeyi sorgulandı.

Ağabeyi itiraf etti

Ağabey K.D, verdiği ifadede kız kardeşiyle tartıştığını ve bunun üzerine onu dövmeye başladığını belirterek, “Vücudunun her yerine birçok kez vurdum. En sonunda korkutmak için üzerine su döktüm. Evde bulunan siyah kabloyu aldım, bir tarafını üçlü prize taktım, diğer tarafını diz altlarına, bacaklarına 5-6 kez değdirdim. Yere düşüp bayıldı. Bayılma numarası yaptığını düşünerek bunları yaptım. Yaklaşık 20 dakika kendine gelmeyince 112'yi aradım eve ambulans geldi. Öldüğünü söylediler. Ben de evin önünde polislerin gelmesini bekledim.” diye belirtti.

Genç kızın annesi ve yengesi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, ağabey K.D ile babası M.D tutuklandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir