• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Parelel`in katlettiği babam Cevzet Soysal`ın naaşını istiyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz ABD destekli darbe girişimini protesto gösterileri tüm Türkiye`de olduğu gibi Batman`da da 19`uncu gününde devam ediyor.1

HÜDA PAR, Saadet Partisi, AK Parti, Peygamber Sevdalıları Platformu ve çok sayıda STK`nın destek verdiği gösterilere halkın desteği azalmadan yoğun bir şekilde sürüyor.

Turgut Özal Bulvarı Valilik önünde toplanan binlerce kişi açtıkları pankartlarla ve attıkları sloganlarla cuntacılara tepkilerini ortaya koyuyor. Alanda, Kürtçe ve Türkçe seslendirilen ilahilerle coşku hiç eksik olmadı.

Darbe karşıtı nöbette yaklaşık 20 yıl önce polis tarafından kaçırılarak katledildiği ortaya çıkan Türkiye  Petrolleri (TP) çalışanı Cevzet Soysal`ın oğlu Mücahit Soysal, "Parelel`in katlettiği babam Cevzet Soysal`ın naaşını istiyoruz." yazılı pankart açıldı.

"Darbecileri emniyet bodrumunda inançlı insanlara yaptıkları işkencelerle tanıyoruz"

Kur`an-ı Kerim tilavetinin ardından halka hitaben bir konuşma yapan Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye derneklerden Köy-Der Başkanı Murat Güneş, yapılan darbe girişimini İslam ümmetine yapılmış olarak gördüklerini belirterek, “Darbe girişimin başarısızlığa uğraması sadece imanlı gönüllerin karşılık vermesiyle ve iman gücüyle başarısızlığa uğratıldı. Bizler bu darbecileri 40 yıl önceden tanıyoruz. Darbecileri Batman Emniyetinin bodrumunda inançlı insanlara yaptıkları işkencelerle tanıyoruz. Bu darbe girişimini yapanları inançlı insanlara elektrikle ve Filistin askısıyla işkence yapmalarından tanıyoruz. Bu darbe girişiminde bulunanları takiye külahı altında küfre hizmet edenlerden tanıyoruz. Darbecileri sadece dershanelerden değil aynı zamanda Pensilvanya'dan büyük şeytanın köleliğini yapanlardan tanıyoruz."ifadelerini kullandı.

Paralel Yapı tarafından işkenceyle şehit edilen Cevzet Soysal'dan Güneş, "Darbecileri Cevzet Soysal'ı evlerinden alıp çeşitli işkencelerden sonra boynu kırılarak Beşiri kırsalında bir yerde gömdüklerinden ve işkenceyle şehit edilen şahıslardan tanıyoruz. Bizler bu inançlı insanları Amerika'ya köle yapanlardan tanıyoruz. Rabbimiz Amerika, İsrail, diğer batılı ülkeleri ve FETÖ'yu bize ayeti kerime ile şu şekilde tanıtıyor: 'Bizler onlara yeryüzünde ifsat etmeyin dediğimiz zaman bizler ıslah edicileriz derler.' Amerika Afganistan ve Irak'a girerken 'biz oraya demokrasi getirip ıslah edeceğiz' dediler. Ama ifsat ettiler. Suriye ve diğer bütün ülkelere aynı şekilde demokrasi ayağıyla ifsat ediyorlar." diye konuştu.

ABD'nin Genelkurmay Başkanı General Joseph Dunford Türkiye'ye geldiğini hatırlatarak Güneş konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnanıyorum ki büyük şeytan yine bir oyunun bir kandırmanın peşindedirler. Biz bu meydandan hükümete sesleniyoruz sakın bu büyük şeytana kanmayın çünkü şeytanla dostluk yapılmaz. Şeytanla hiçbir zaman stratejik ortaklık olamaz. Şeytanla ancak ve ancak stratejik düşman olunabilir." (M.Sait Çelik - İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir