• DOLAR 32.515
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2428.53
  • ...
Yapıcıoğlu` dan taziye ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, beraberindeki Genel Başkan Yardımcıları M. Hüseyin Yılmaz, Vedat Turgut, A. Rahman Cens, Cemal Çoban, GİK üyesi Serkan Ramanlı, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu ve beraberindeki heyetle birlikte Diyarbakır`da taziye ziyaretlerinde bulundu.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet İlk olarak HÜDA PAR kurucu üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ahmet Erkul`un vefat eden amcası için Diyarbakır`ın Ergani ilçesine bağlı Keklik (Kawan) köyündeki  taziyesine katıldı.

Yapıcıoğlu, Av. Ahmet Erkul`a vefat eden amcası için taziyelerini bildirerek  yakınlarına baş sağlığı diledi.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet Erkul ailesine taziyelerini bildirdikten sonra Diyarbakır`ın Çermik İlçesi Yiğitler (Kıjan) köyüne bağlı Güney (Aşağı Bedvan) mezrasında HÜDA PAR üyeleri Ahmet Kaçmaz ve Abbas Kaçmaz`ın vefat eden anneleri için taziye ziyaretinde bulundu.

Yapıcıoğlu, Ahmet Kaçmaz ile Abbas Kaçmaz ve yakınlarına taziyelerini bildirerek vefat eden anneleri için Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.

Taziyede kısa bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Vedat Turgut, vefat edenlere Allahtan rahmet dileyerek ailelerin acılarını paylaştıklarını söyledi.  (Hüseyin Genel-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir