• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2323.403
  • ...
Hayırseverlerden Suriyeli engelliye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da hayırsever vatandaşlar, Umut-Der Gıda Bankası aracılığıyla Suriye’deki iç savaştan kaçarak Batman’a sığınan ve 2 yıldır felç olduğu için yürüyemeyen Suriyeli engelliye, akülü tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Suriye’nin Haseki kentinde yaşanan çatışmalarda beline gelen bir kurşunla felç olan İmad Dehm, iki çocuğu ve eşiyle birlikte Batman’a sığındı. 2 yıldır yaşamlarını sürdürdükleri Batman’da Suriyeli aileye, bazı hayırseverler tarafından yardım yapılıyor.

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan hayırsever Murat Erol, arkadaşlarıyla beraber dışarıya çıkamayan felçli olan hasta Suriyeli için akülü tekerlekli sandalye aldıklarını söyledi.

Aldıkları akülü tekerlekli sandalyeyi Umut-Der Gıda Bankası aracılığıyla ulaştırdıklarını belirten Erol, “İnşallah bugünden itibaren Suriyeli kardeşimiz dışarıya çıkacak ve gökyüzüne olan hasretini giderecek. Allah tüm hayırseverlerden razı olsun ve aynı şekilde yardım etmeye devam etsinler. Bu Suriyeli kardeşimiz gibi çok sayıda mağdur insan vardır. Ne kadar yardım yapılırsa o kadar çok yüzleri güler. Bu insanlar hayırseverlerin yardımlarıyla ancak yaşamlarını sürdürüyor.”

Kendisine yapılan bu anlamlı yardımdan dolayı sevincini dile getiren İmad Hehm, hayırseverlere teşekkürlerini dile getirdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir