• DOLAR 32.537
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2434.22
  • ...
Gelin ve Damat 'Darbeye hayır' dediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te 15 Temmuz tarihinden beri süren ve her gün on binlerce kişinin darbe girişimine karşı nöbet tuttuğu meydanının sürpriz konukları vardı. Yunus ve Elif Sahil çifti, düğünden çıkarak gösterilerin yapıldığı alana gelip ‘Darbeye hayır’ dediler.

Darbe karşıtı gösterilerin yapıldığı meydana gelinlik ve damatlıkla gelen Yunus ve Elif Sahil, burada basın mensuplarına bir açıklama yaptılar.

Düğün gecesi gelinlik ve damatlıkla darbe girişimine karşı tutulan nöbete gelen Yunus ve Elif Sahil çifti,  tepkilerini dile getirmek istediklerini söylediler.

Darbelere karşı olduklarını belirten Sahil çifti, “Darbeye karşıyız. Biz zihinlere indirilen darbelere de karşıyız. Toplum olarak bir olduğumuzu göstermek ve düşmanlarımıza karşı bugün buradayız. Ülkemiz için bir ömür boyu alanlarda olmaya da hazırız.” dediler.

Gelin ve damat aileleriyle birlikte alanda kurulan platforma çıkarak Mısır direnişinin sembol işareti olan ‘Rabia’ işareti yaparak halkı selamladılar. Çift daha sonra vatandaşlarla birlikte LED ekrandan canlı yayın olarak verilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını dinlediler.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir