• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Allah`a Savaş Açanlar Kaybetmeye Mahkumdur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya Merkez Karatay ilçesinde faaliyet gösteren Kar-Der Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Sevgi Der`e yapılan saldırıyı yaptığı yazılı basın açıklamasıyla kınadı.
 
Dernek Başkanı Celal Ödemiş, 11 Ocak Salı günü saat 20.30 civarında, kendileriyle aynı platformun üyesi olan Sevgi-Der Genel Merkez Binasına biri parça tesirli iki adet bomba atıldığını belirterek, "Sevgi-Der binasına yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıyı yapan, karanlıkta kalan kara seslilerin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacakları ortadadır. Amaçları Hakk`ın yolunda halka hizmet etmek ve sadece Allah rızası için çalışanlara yaptıkları hizmetlere balta vurmaya çalışanlar, Allah`a karşı savaş açmışlardır. Bilmiyorlar mı ki, Allah`a karşı açılan savaşta mağlup olmak kesindir" şeklinde konuştu.
 
Tarihte Allah`a karşı savaş açanların hep mağlup olduğunu belirten Ödemiş, "Tarihte Firavun`u denizde boğan ve Nemrud`u bir sinekle öldüren Allah (c.c)`dır. Bunlar Allah`a karşı savaş açmışlardı ve mağlup oldular" dedi.
 
Olayı şiddet ile kınadıklarını belirten Ödemiş, "yapılan bu menfur saldırıyı lanetle kınıyoruz. Ve halkımızın yapılan bu saldırıyı kendi nezdinde iyi bir şekilde anlayacağını ve zalimlerin yaptığı bu karanlık işlerin dikkate alınmayacağını söylemek istiyoruz.` İfadelerini kullandı.
 
M. Sait Adiyaman - İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir