• DOLAR 32.601
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2496.648
  • ...
Fuat Avni hesabı hala açık!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Devlet ve hükümetle igili bir çok bilgiyi sızdıran hesaba bilgi aktaran kişinin Başbakanlık`taki bilişim grubunun en önemli koltuğunda oturan Veri Toplama Merkezi`nin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit olduğu ortaya çıktı. Koçyiğit ile birlikte 10 kişi gözaltına alındı. Diğer 9 kişinin ise bilgisayar sistemleri üzerine çalışan mühendisler olduğu öğrenildi.  olduğu, bu işin başındaki kişinin Başbakanlık`ta veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor.

HESAP AKTİF

Operaslonun ardından Fuat Avni`nin hesabından uzun süre tweet atılmadı. Önceki gün 22.46`da “Bu hikayenin sonu asla unutulmayacak” yazdıktan sonra 16 saat boyunca sessiz kaldı. Dün 14.51`de ise “Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım” ifadesini kullandı.

İSİM BABASI USLU

Bu arada Mustafa Koçyiğit adına ağabeyi tarafından Twitter`da açıldığı iddia edilen bir hesaptan bir dizi tweet atıldı. Aynı kişi, “Kardeşimin can güvenliğini sağlayın, Fuat Avni ve arkasındaki ekibi hakkında her şeyi anlatayım. Fuat Avni hesabı 8 kişi tarafından yönetiliyor. İsim babası, Emre Uslu`dur” dedi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir