• DOLAR 32.381
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.833
  • ...
Şahinbey Belediyesi`nde 9 kişi açığa alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi`nden yapılan açıklamada, 15 Temmuz ABD destekli darbe girişimi kapsamında başlatılan soruşturma kapsamında Şahinbey Belediyesi bünyesinde 9 memurun açığa alındığı belirtildi.

Belediye`den yapılan açıklamada,  “Gaziantep 15 Temmuz 2016 tarihinde paralel ihanet çetesi tarafından kanlı ve alçakça yapılan darbe teşebbüsü sonunda yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde Şahinbey Belediyesi bünyesinde paralel yapı ile irtibatlı olduğu düşünülen 9 memur açığa alınmış, bu kişiler hakkında soruşturma başlatılmıştır.”denildi.

İlk günden bu yana darbeye karşı durduklarını ve durmaya devam edecekleri belirtilen açıklamanın devamında, “Şahinbey Belediyesi olarak ilk günden beri her daim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve milletimizin yanında ve hizmetinde canımız pahasına durduk ve durmaya devam edeceğiz. Paralel devlet yapısı FETÖ örgütünün en son yaptığı kanlı darbeyi duyar duymaz, başta Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere tüm ekip ve ekipmanlarımızla darbeye karşı durduk ve durmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir