• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Ağrı AK Parti'den HÜDA PAR'a teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz ABD destekli darbe teşebbüsüne karşı HÜDA PAR’ın duruşu takdir toplarken, AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve berberindeki heyet de HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete gelen AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ve berberindeki AK Parti heyetini HÜDA PAR Ağrı il Başkanı Şaban Gökhan, Merkez İdare Kurul Üyesi Burhan Aslan ile parti yönetimi karşıladı.  

Yapılan ziyareti çok olumlu bulduğunu söyleyen HÜDA PAR İl Başkanı Şaban Gökhan, ziyaretlerinden dolayı Kemal Atmaca ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Atmaca, burada yaptığı konuşmada, “Ziyaret amacımız kesinlikle teşekkür amaçlıdır. Bu zalimlere karşı göstermiş olduğunuz büyük fedakârlıktan dolayı partim ve şahsım adına samimiyetimle teşekkür ediyorum.” dedi.

Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı’nın da katılmayı planladığı bir toplantı için Antalya’da olduğunu ve o sırada haber duyulur duyulmaz Ağrı’ya dönmek istediğini ama imkânların el vermediğini söyleyen Atmaca, birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşandığı bu süreçte bunun devamlı olması gerektiğini, Müslümanlar için bunun gerekli olduğunu vurguladı.

Yapılmak istenen darbenin sadece hükümete yönelik yapılmış bir darbe olmadığını belirten Gökhan, darbenin aynı zamanda halka yapılmış kirli bir kumpas olduğu söyledi.

Gökhan, “Yaşlısıyla, genciyle sokaklara akın eden Müslüman halkın herhangi bir siyasi emel olmadan birlik ve beraberlik içinde yekvücut olmaları son derece takdire şayandı. Bu birlik ve berberliğin herhangi bir ırksal kimlik altında gerçekleştirilmemiş olması ve yeniden ümmet bilincinin uyanması hayır kapılarının açılmasına vesile olmuştur.”

Gökhan, darbeye karşı direnen halkın arasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da şifa diledi.  (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir