• DOLAR 32.555
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2430.084
  • ...
Suriyeli anne oğlundan günlerdir haber alamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye’de başlayan iç savaş nedeniyle Halep şehrinden Diyarbakır’a göç etmek zorunda kalan Şeyhmus Hussıeno’dan (34) bir haftadır haber alınamıyor.

Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik semtinde ikamet eden Hussıeno’nun ailesi, oğullarının 14 Temmuz Perşembe günü evden çıktığını ve bir daha da kendisinden haber alamadıklarını söyledi.

Lokantada bulaşıkçı olarak çalışan oğlu için endişelendiğini belirten 76 yaşındaki Naeema Hussıeno, yetkililere çağrıda bulunarak, oğlunun bulunması için yardım talep etti.

Oğlunun üzüntüsü nedeniyle günlerdir gözlerine uyku girmediğini dile getiren acılı anne Hussıeno, “Suriye’nin Halep şehrinde yaşıyorduk. Ülkede başlayan iç savaşın ardından buraya geldik. Oğlumla birlikte yaşıyorum. Kendisi lokantada bulaşıkçı olarak çalışıyordu. Akşamları işe gider, sabahları da evde uyurdu. Kaybolduğu gün evde yemeğini ve meyvesini yedikten sonra dışarı çıktı. Bir daha da kendisinden haber alamadık. Geceleri gözlerime uyku girmiyor. Sabahtan akşama kadar ağlıyorum.” dedi.

Yakınlarıyla birlikte gittiği karakolda durumu polise bildirdiğini ifade eden Hussıeno, “Polisler onu arayacaklarını söylediler ama ses seda yok. Kardeşleri, yakınları, hepimiz arıyoruz. Bir türlü bulamadık. Oğlum bir dakikasını bile bensiz geçiremiyordu. Yetkililerden isteğim oğlumu arasınlar. Onu bulmamıza yardımcı olup, bana getirsinler.” şeklinde konuştu. (Hamza Adiyaman/M. Hüseyin Temel-İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir