• DOLAR 32.489
  • EURO 34.601
  • ALTIN 2483.753
  • ...
UMUT-DER`den Depremzedelere Moral Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Van ve Erciş`te meydana gelen depremlerin ardından Adana`ya göç eden ailelere yönelik yaptığı yardımlara aralıksız devam eden Adana UMUT-DER bir yandan da depremzedelere moral ziyaretlerinde bulunuyor. Son olarak böbrek ve prostat rahatsızlığından dolayı ameliyat olan Ömer Ürgün (60)`ü ziyaret eden dernek yetkilileri, depremzedeye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Ürgün`ün sağlık durumu hakkında bilgi alan UMUT-DER Başkanı Selahaddin Yeniay, kendisine Allah`tan acil şifalar diledi. Depremzedelere yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında bilgi veren Yeniay; "depremzede kardeşlerimizin bir nebze de olsa acılarını paylaşmak için onlarla buluşuyor, ziyaretlerine gidiyoruz. Bu kardeşlerimizin maddi yardımla birlikte manevi desteğe de ihtiyaçlarının olduğunu biliyoruz. İnşallah UMUT DER olarak maddi ve manevi olarak Vanlı kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Umut DER yetkililerinin evine gelmesinden dolayı çok sevindiğini belirten Ürgün; "Allah razı olsun. Umut DER Adana`ya ayak bastığımız ilk günden bu yana bize sahip çıktı. Ev tutmada olsun, yardımlarıyla olsun, hastalıkta ilgilenmeleriyle olsun hep yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Umut DER ziyaretine, kendisi de Ürgün gibi depremzede olup Mersin`de ikamet eden Cübeyri Arslan da katıldı. Ürgün; "Biz Vanlı depremzedeler olarak Mersin`de ikamet ediyoruz, Ömer ağabeyimizi hastalığı nedeniyle ziyarete geldik. Mersin`de olduğu gibi burada da müşahede ettik ki İslami hassasiyete sahip sivil toplum kuruluşları, bu konuda ellerinden geleni yapmışlar. Türkiye`nin her yerinde depremzedelerin imdadına koşmuşlar. Allah, bu hassasiyetlerinden dolayı kendilerinden razı olsun. Verdiklerinin karşılığını kendilerine cennette versin" dedi.

Ayhan Kaya-İLKHA
 

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/31685.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir