• DOLAR 32.603
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2498.603
  • ...
`Allah, Mutlaka Nurunu Tamamlayacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Sevgi-Der`e yapılan bombalı saldırıya bir tepkide Peygamber Sevdalıları Platform üyesi Şefkat Eli Derneği`nden geldi.

Açıklamayı Şefkat Eli Derneğin Yönetim Kurul Üyeleri adına Dernek Başkanı Ahmet Varol dernek binasında yaptı. Varol, 11 Ocak tarihinde üyesi olduğumuz Peygamber Sevdalıları Platform üyesi Sevgi-Der`e menfur bir saldırı gerçekleştirildi, öncelikle bu saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz ifadeleri kullanıldı.

Açıklamasının devamında Varol,"En büyük tesellimiz saldırının hiç kimsenin bulunmadığı bir saatte yapılmış olması ve saldırıda maddi hasar dışında herhangi bir yaralamanın ve Allah korusun can kaybının olmamasıdır.

Saldırıyı her kim yapmış olursa olsun önemli değildir. Önemli olan Allah rızası için kurulmuş ve İslami faaliyetlerde ve etkinliklerde bulunan İslami bir sivil toplum kuruluşuna yapılmış olmasıdır." dedi.

"Allah rızasına uygun işleri yapmak tarih boyunca şeytan ve dostlarının hesabına gelmemiş ve her dönemde kendilerince Allah`ın nurunu söndürmek isteyenler olmuştur." diyen Varol, "Allah`ın nurunu ağızlarıyla (güya) söndürmek istiyorlar; hâlbuki kâfirler hoşlanmasa da Allah, mutlaka nurunu tamamlamak ister." ayetini hatırlattı.

Açıklamasının sonunda yetkililere seslenen Varol, "Yetkililerden saldırıyı yapanların biran önce ortaya çıkarılmalarını istiyoruz. Saldırıyı yapanları ve yaptıranları da Kahhar olan rabbimize havale ediyoruz." dedi.

M. Sait Çelik - İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/31683.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir