• DOLAR 32.515
  • EURO 34.61
  • ALTIN 2492.235
  • ...
Avusturya`da Irkçı Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Uzun süredir sorun yaşadıkları Avusturyalı bir aile tarafından ırkçı saldırıya uğradıklarını iddia eden ailenin daha önce de kapılarına zehir sürülmüş.

20 yıldır kaldıkları binada sorunsuz bir şekilde yaşayan K. ailesinin hayatı apartmana 7 ay önce taşınan Avusturyalı bir aile yüzünden kabusa dönüştü. Kasım ayında kapılarının kilidine zehir sürüldüğü polis tarafından da tespit edilen K. ailesi yaşanılan ikinci bir olay ile şoke oldu.
Perşembe akşamı geç saatlerde aynı aile mensup kişilerin oturduğu dairelerin kapısında içeri domuz kanı boşaltılırken, kapılara da kesilmiş domuz ayakları bırakıldı. Ailenin yakınları, dairelerinden içeri sızan kanı temizlediklerini, olayı polise aktardıklarını ifade etti.

20 yıldır aynı apartmanda oturduklarını ve şimdiye kadar hiç kimseyle sorun yaşamadıklarını belirten aile üyesi Ü.K “Olayı avukatımız aracılığıyla hukuka intikal ettirdik. Can güvenliği endişesi taşıyoruz. Durumu Avusturya medyasına da taşımak istedik. Ancak yetkililerden kimse bizimle ilgilenmedi." dedi. Aynı binada oturan Avusturyalı aileler, yeni taşınan Avusturyalı ailenin kendi huzurlarını da kaçırdığını ifade etti.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir