• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 14 Ocak 2011 Cumartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

TOROS GAZETESİ: BDP`ye Eşzamanlı Şafak Baskını
BDP`nin Adana`daki il ve ilçe binalarına polis tarafından dün sabahın erken saatlerinde baskın düzenlendi. Eşzamanlı gerçekleşen baskınlarda, çeşitli dergilere ve bilgisayarların hardisklerine el konuldu.

"Esnaf Haklı"
Önceki gün gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi oturumuna damgasını vuran Yüreğir Hal esnafının eylemi, dünkü meclis toplantısında da yankısını buldu. Başkanvekili Zihni Aldırmaz, hal esnafını haklı bulduğunu belirterek, onların sorununa çözüm bulacaklarını kaydetti.

Defne Altın Oldu
Adana Orman Bölge Müdürlüğü`nün sorumluluk sahasında 2011 yılında toplam 905 tonluk defne hasadı yapılırken bu hasattan orman köylüsünün de bir milyon TL`lik gelir elde ettiği bildirildi.

5 OCAK GAZETESİ: Olay Yeri İnceleme Sertifikası Aldılar
Adana`da 6 ilden 16 polis memurunun katıldığı ve yaklaşık 3 buçuk ay süren ` 7. Dönem Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Temel Eğitim Kursu`na katılan polis memurlarına sertifikaları verildi.

Aldırmaz: `Esnaf Haklıydı`
Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Meclis`te eylem yapan esnafı haklı bularak, yaşanan sorun ve sıkıntıların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Çelikcan: Adana`nın Huzura İhtiyacı Var
Yüreğir Belediyesi Başkanı Mahmut Çelikcan, TOKİ ile yapma kararı aldığı ve hasılat paylaşımlı gerçekleştirecekleri Kentsel Dönüşüm Projesinden elde edilecek geliri, Yüreğir`in vergi ve benzeri borçlarını ödemekte kullanacaklarını açıkladı. Çelikcan, ` Adana`nın huzura ihtiyacı var. Adana için yapılacak her faydalı işin sonuna kadar arkasındayım."dedi.

Parkta Bomba Paniği
Adana`da Kocavezir Parkı içinde bir bank üzerine bırakılan ve bomba süsü verilen poşet paniğe neden oldu.

Ayhan Kaya-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir