• DOLAR 32.406
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2324.282
  • ...
Bingöl'de darbe girişimine tepkiler devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bingöl İl binası önünde bir araya gelen İl teşkilatı, üye, gönülleri ve vatandaşlardan oluşan yüzlerce kişi merkez Genç Caddesi’nde ellerinde Tevhid bayraklarıyla yürüyüşe geçti.

Yürüyüşün ardından AK Parti İl binası önüne gelen bir araya gelen kalabalık grup, ‘Halk burada darbeciler nerede’ ‘kahrolsun Amerika’ , ‘zalimler için yaşasın cehennem’ slogan ve tekbirler eşliğinde sloganlar attı.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti İl Başkanlığı önünde 3 gündür nöbet tutan vatandaşları ziyaret ederek, destek verdi. Burada açıklamalarda bulunan Köşger,  vatana ihanet içinde olanların, millete ve vatana kasteden dâhili ve harici bedhahların asla kötü emellerine ulaşamayacaklarını söyledi.

Milletin razı olmadığını ve darbecilere en güzel cevabı verdiğini ifade eden Köşger, “Ben sizinle gurur duyuyorum, size hizmet etmekten onur duyuyorum. Ne kadar büyük bir iş yaptığınızın farkında mısınız? Farkında değilsiniz belki bizim kadar detayları bilseydiniz ne kadar büyük bir iş yaptığınızın farkına varırdınız. Tarih yazıyorsunuz, tarihi bir kez daha şerefle, şanla yeniden değiştiriyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Kent merkezinde inşaat sektöründe çalışan iş makineleri ve kamyonculardan oluşan konvoy da, şehir turu atarak darbeye girişenlere tepki gösterdi.

Daha sonra vatandaşlar, sabaha kadar sürecek olan 'nöbet' eylemine başladı. (Nihat Kanat-İLKHA) 



























Bu haberler de ilginizi çekebilir