• DOLAR 32.571
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2432.737
  • ...
SON DAKİKA
Siirt'te darbeciler protesto edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aralarında Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, HÜDA-PAR Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat,  AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, , sivil toplum örgütleri temsilcilerin de bulunduğu binlerce kişi, Güres Caddesi'nden Valilik önüne kadar yürüdü.

“Dik dur eğilme millet seninle”, “Bolu burada darbeciler nerede” şeklinde sloganlar attı. Vatandaşlara caddeden geçen çok sayıda araç da korna çalarak destek verdi.

Valilik önünde toplanan kalabalığa seslenen Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kendisi almaya gelen askerlerin gözaltında olduğunu söyledi.

Tutulmaz şöyle konuştu: “Alma işi bizim işimiz değil, yaptıkları yanlıştı, onun da karşılığını gördüler. Tırs tırs gittiler. Bunu da siz gönderdiniz. Halkın gücünün önünde hiçbir güç durmaz. Siz bu davranışınızla başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, seçilmiş hükümete ve bütün kanun çerçevesinde yetki kullanan tüm kamu görevlilerine ve nihai olarak kendi geleceğinize sahip çıktınız. Bundan dolayı da tekrar tekrar teşekkür ediyorum. 1-2 saat daha burada kalmanızda fayda var."

HÜDA-PAR İl Başkanı Fırat VE AK Parti İl Başkanı Çalapkulu ve kalabalığa seslenerek yaşanan darbe girişimini kınadılar. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir