• DOLAR 32.322
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2282.01
  • ...
Adalet Bakanı Bozdağ: 6 bin gözaltı var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TRT Haber'de darbe girişimine ilişkin soruları yanıtladı ve değerlendirmelerde bulundu.

Darbe teşebbüsüne karşı mücadele ederken hayatını kaybedenlere  Allah'tan rahmet dileyen Bozdağ, onların bu milletin kahramanları olduğunu, milletin bu kahramanları unutmayacağını söyledi.

Türkiye'nin büyük bir tehlike ve tehdidi atlattığını belirten Bozdağ, darbe teşebbüsünde bulunan yaklaşık 6 bin kişinin gözaltına alındığını ve bu sayının artacağını ifade etti.

Gözaltı işlemlerinin devam ettiğini belirten Bozdağ, “Şu anda temizlik devam ediyor. 6 bin civarında gözaltı var. 6 bini de geçecektir. Bunlarla ilgili adli süreç devam edecektir. Devletin kurumları, Türkiye milleti ve Türkiye Cumhuriyeti bunlarla birlikte artık yaşama şansını kaybetmiştir. Bunlara ilişkin hukuksal süreçler devam edecektir. Bu darbenin kim neresinde durduysa, neresinden tuttuysa onların hepsi bu milletin yargısının önünde hesabını verecektir. Millete hesabını verecektir. Türkiye artık bunları temizlemek için de elinden geleni yapacaktır. Meclisimiz elinden geleni yapacaktır. Milletimiz bu sürece destek verecektir." dedi. (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir