• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şanlıurfalı STK'lar darbe girişimini kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün gece yapılan darbeye tepkiler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren tüm Sivil Topluk Kuruluşları, AK PARTİ il binası önünde toplanarak yapılan darbeyi kınadı. Basın açıklamasına birçok siyasi destek verdi.

Sık sık tekbirlerin getirildiği basın açıklamasında STK’lar adına basın açıklamasını okuyan MEMUR SEN Şanlıurfa Temsilcisi İbrahim Coşkun, vesayet odaklarının artık tarihin çöplüğüne atılması gerektiğini söyledi.

Halk, bundan önce yapılan darbelerde olduğu gibi bugün de milli iradenin en büyük savunucusu olduğunu belirten Coşkun, milletin ve iradesinin üzerine vesayet kurulmasını asla kabul etmeyeceklerini söyledi.

Darbeye teşebbüs edenlerin hesap vermesi gerektiğini ifade eden Coşkun, “Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine savaş açan FETÖ mensuplarının ve onların destekçilerinin bertaraf edilmesi gerekmektedir. Millete rağmen namluyu millete doğrultan hainler, vesayet girişimi ile ülkenin kazanımlarına kast edenler hesap vermelidir.” diye konuştu.

Günün milli iradeye sahip çıkma günü olduğunu belirten Coşkun, vesayet odaklarının tarihin çöplüğüne atılması gerektiğini söyledi.

AK PARTİ il binası önünde bekleyiş devam ediyor. (Mehmet Demir-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir