• DOLAR 32.605
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2415.56
  • ...
`Provokatörlerin Karanlık Yüzleri Ortaya Çıkacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN-Batman`da faaliyetlerine devam eden Sevgi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`ne yönelik yapılan bombalı saldırıya tepkiler dinmiyor. Yapılan saldırıyı sert dille kınadıklarını belirten Van Rahmeteli Gıda Bankası Derneği Genel Başkanı Abdullah Yıldırım, burada Müslümanlara yönelik karalama faaliyetlerinin olduğunu, bunlara karşı Müslümanların uyanık olmaları gerektiğini vurguladı.


Olayı Yapanları Şiddetle Kınıyoruz
Böyle bir olayı kınadıklarını belirten Van Rahmeteli Gıda Başkanı Derneği Genel Başkanı Abdullah Yıldırım, "Batman Merkez`de faaliyet gösteren, İslami alanda bölge halkına hizmet etmeyi amaç edinen böylesi bir Sivil Toplum Kuruluş`una (STK) yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu olayı yapan kişi ve kişilerin bir an önce bulunmasını istiyoruz." dedi.
 
Bu Oyunları Sabır ve Sebatla Bozulacak
Böyle olayları yapanların karanlık ellerle işbirliği içinde olduklarını belirten Yıldırım, "Bu tür olayları işleyen karanlık odakların temel amacı, bölgede huzursuzluk çıkarmak ve bundan nemalanmaktır. Ancak böyle bir kaostan nemalanmaya çalışanlar, şunu bilsinler ki yaptıkları bu olaylarla Müslümanların, mazlum halka hizmetlerini aksatmayacaktır. Yapmak istedikleri oyunlar, Müslümanların gösterdikleri ve gösterecekleri sabır ve sebatla Allah`ın izniyle bozulacaktır." diye belirtti.
 
Yüzleri Er ya da Geç Ortaya Çıkacaktır
Halka genel çağrıda bulunan Yıldırım, "Halkımız bilmelidir ki, bu oyunları oynayanların ve böyle çirkin saldırılarla Müslümanların hizmetlerini aksatacaklarını zannedenlerin, karanlık yüzleri er ya da geç ortaya çıkacaktır." diye vurguladı.
 
Burhan Teke-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir