• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Sevgi Der`e Yapılan Saldırıyı Lanetliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Mustazaflar ile Dayanışma Derneği (Mustazaf Der) yaptığı basın açıklamasıyla Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Batman Sevgi Der`e düzenlenen bombalı saldırıyı lanetledi.

Saldırının yapıldığı saatte dernek binasında kimsenin olmamasının muhtemel bir faciayı önlediğine dikkat çekilen açıklamada, "Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi derneklere yönelik böylesi menfur saldırılar yıllardır yapılmaktadır. Bu güne kadar yapılan saldırıların aydınlatılmamış ve hiçbirinin failinin yakalanmamış olması, bu saldırıların devletin derin yapılarınca planlandığı ve kuklaları tarafından gerçekleştirildiğini göstermektedir. Şimdiye kadar yaptıkları provokatif saldırılarla amaçlarına ulaşamadıkları gibi, bu saldırı ile de amaçlarına ulaşamayacaklardır" ifadelerine yer verildi.

 

Bu provokatörlere verilecek en iyi cevabın daha fazla çalışarak mazlum ve mustazaf halka yardımcı olmaya devam etmek olduğu vurgulanan açıklamada, "Onları ideolojilerin kin ve nefret bataklığından kurtarıp, inancın sevgi ve merhamet pınarına ulaştırmaktır. Amacı, Hakka ve halka hizmet olan, toplumda sevgiyi, şefkati ve merhameti yayan SEVGİ-DER`e yapılan saldırıyı ve saldırganları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Dernek yöneticilerine, üyelerine ve gönüllülerine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sabır tavsiye ediyoruz" denildi.

M. Salih Keskin - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir