• DOLAR 32.582
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2431.302
  • ...
Sevgi Der Saldırısına Tepkiler Artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 11 Ocak Çarşamba akşam saatlerinde Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği(Sevgi-Der) binasına yapılan bombalı saldırıya tepkiler artarak devam ediyor. Batman Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden olan Sason Rahmet Pınarı Derneği Başkanı Sait Seyidoğlu yazılı basın açıklaması yaparak saldırıyı lanetledi.

Bu Halkımızın Maneviyatına Yapılan Bir Saldırıdır
Seyitoğlu, 11 Ocak Çarşamba saat:20.30 civarında aynı platformun üyesi oldukları Sevgi-Der Genel Merkez Binasına biri parça tesirli olmak üzere 2 bomba atıldığını belirterek "Allah-u Teâlâ`nın hıfzı ve yardımı sayesinde o anda dernek binasında kimsenin olmayışı büyük bir faciayı engellemiştir" dedi.

Kurulduğu günden beri maddi-manevi her yönden halkımıza destek olan, her zaman halkımızın yanı başında olan, kültürel ve sosyal programlarıyla çocuklarımıza ve gençlerimize maneviyat aşılayan ve Peygamberimiz (SAV)`in kutlu doğum mevlidinde yüz binlerin bir araya gelmesinden büyük katkısı olan, Sevgi-Der`in Batman`ın güzide bir kurumu olduğunu vurgulayan Seyidoğlu, "Bu saldırı aslında halkımızın huzur ve maneviyatlarının gelişmesini istemeyen, sürekli karanlıktan nemalanan şer odakların işidir. O şer odaklı yarasalar bunu kesinlikle bilmelidirler ki, inançlı halkımız bunların oyun ve entrikalarını bilmekte ve boşa çıkartmaktadır. Halkımız bu menfur saldırıyı elbette duyacak ve saldırıyı yaptıran kof zihniyeti lanetleyecektir" ifadelerini kullandı.

Olay Aydınlatılsın
Bir daha böyle nefretlik saldırılarının yaşanmaması için, acilen olayı aydınlatılması ve sorumluların bulunması gerektiğini belirten Seyidoğlu, "Halkın huzurunu bozmaya kimsenin hakkı ve haddi olmamalıdır" diye tepki gösterdi.

Sevgi-Der yönetim kuruluna, üye ve gönüllülerine geçmiş olsun dileklerini ileten Seyidoğlu, "Bu nefret uyandıran saldırıyı lanetliyoruz. Bu saldırıyı yapanların ve yaptıranların elleri kurusun. Bu mel`un tezgâhla fitne çıkarmak isteyenlerin hesapları aleyhlerine dönsün inşallah" ifadelerine yer verdi.

Kadir Çelik-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir