• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle;

 

Hakimiyet: "Herkes Sigortalı"
Konya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Cem Dinç, Konya`da yeşil kartlı ve hiçbir sağlık güvencesi olmayan 211bin kişinin 1 Ocak`tan itibaren Genel Sağlık Sigortası kapsamına alındığını söyledi.

 

Yeni Meram: ``Konyalı Kadınlar Pes Etmiyor``
Konya Valiliği bünyesinde bulunan BİMER`e erkeklerden çok bayanların iş başvurusunda bulunduğu bildirildi. Bunun Konyalı kadınların pes etmediğinin, mücadele ederek hayata dört elle tutunduğunun göstergesi olduğu belirtildi.

 

Merhaba Gazetesi : "Alçaklık Bu!"
Afganistan`da bulunan ABD askerlerine ait olduğu belirlenen ve internette yayınlanan video infiale yol açtı. ABD`nin dünyanın dört bir yanında soykırım yaptığını bildiren hukukçular, insanlık onurunu zedeleyen davranışlara ceza verilmesini istiyor.

 

Memleket: "Devlet Babalığını Gösterdi Ama Anne Adaylarından Rağbet Yok! "
Anne ve bebek ölümlerini azaltmak için başlatılan `Misafir Anne Projesi` kapsamında Konya İl Sağlık Müdürlüğü 373 anne adayına davet gönderdi, fakat hiçbirinden olumlu yanıt gelmedi.

 

Anadolu Manşet: "Ya Gelir Testi Ya Yüksek Prim"
1 Ocak`ta başlayan yeni uygulama ile Konya`da sosyal güvencesi olmayan 211 bin kişi Genel Sağlık Sigortası kapsamına girdi. 211 bin kişi 1 ay içerisinde gelir testi yaptırması gerekiyor. Yapmayanlar ise en yüksek oranda prim ödemek zorunda kalacak.
 
M. Sait Adiyaman - İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir